Зодията ви издава какъв баща сте (хороскоп за мъже)

0
279

Вероятно мнозина от вас ще се разпознаят в характеристиката, отговаряща на зодиакалния им знак

Ако искате да научите какъв баща сте или какъв ще бъдете в зависимост от зодията си, можете да го направите бързо и лесно в следващите редове.

баща
Вероятно мнозина от вас ще се разпознаят в характеристиката, отговаряща на зодиакалния им знак

Колкото и невероятно да ви звучи зодията ви оказва влияние дори и върху това какъв баща сте. Именно тя определя до голяма степен не само разбиранията ви за това как трябва да се държите като родител, а и за живота ви като цяло.

Ето какво вещае зодията за вас като родител:

Лъв
Мъжете от този зодиакален знак са родени лидери и поради тази причина се превръщат в център на внимание дори в семейството си.
Те са убедени, че първо трябва да задоволят своите желания и едва след това тези на наследниците им. Това далеч не означава, че бащата-Лъв не глези децата си и то доста. Освен това той е изключително предпазлив и лоялен баща. Добре е обаче хората от семейството му да не го ядосват, тъй като в противен случай ще се натъкнат на неподозирана арогантност.



Дева
Мъжете Дева, са изключително стриктни бащи. Те държат много на подредеността и чистотата. Ще успее да възпита наследниците си да се грижат сами за себе си, при това доста успешно. Не е изключено като родител да се тревожите твърде много за децата си, тъй като представителите на тази зодия често пъти са параноични. В повечето случаи пред очите им сякаш се появява възможно най-лошия сценарий за развитие на всяка една ситуация. Това е така, тъй като несъмнено искате само най-доброто за децата си.

Везни
Вие сте посветени изцяло на децата си. В същото време сте прекалено снизходителни, а причината за това е, че искате да живеете в спокоен дом. Вие ще покажете гнева си само в случаите, в които са ви предизвикали твърде много. Умеете да се контролирате, но понякога разглезвате твърде много отрочетата си и задоволявате всеки техен каприз.

Скорпион
Вие сте от родителите, които всячески се опитват да създадат баланс и хармония в дома и семейството си. Цените изключително много всяка минута, която сте имали възможността да прекарате в компанията на децата си. По отношение на родителския подход, най-често се оставяте на силния си инстинкт и здравия ви разум. Основният ви недостатък обаче е, че приемате всичко твърде лично. В този ред на мисли сте способни да направите голям проблем и от най-малката дреболия, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.