Зодията ще разкрие любопитни подробности за това какъв родител сте (хороскоп за мъже)

0
249

Всеки родител има своите положителни и отрицателни страни

Колкото и невероятно да ви се струва, зодията ви ще разкрие любопитни подробности за това какъв родител сте.

баща
Всеки родител има своите положителни и отрицателни страни

Макар и да не вярвате на астрологията, трябва да знаете, че в нередки случаи, тя е изключително точна. Ако искате да проверите дали и този случай може да бъде причислен към тях, проверете какъв родител сте според зодията си.

Ако за някои неща не сте съгласни, това далеч не означава, че астрологията греши. Замислете се добре преди да отречете, че се държите по дадения начин.

Ето какъв родител сте според вашия зодиакален знак:



Стрелец
Родителят Стрелец несъмнено ще осигури редица приключения и забавления на своите отрочета. В изключително редки случаи тези мъже успяват да се наложат като голям авторитет пред децата си. Обикновено те по-скоро се сприятеляват с тях, отколкото да играят ролята на строгия родител. Това може би е по-добрият вариант, тъй като детето е склонно да ви довери повече неща. Въпреки това те много държат на образованието на децата си и успяват да ги мотивират да преследват мечтите си.

Козирог
Този родител е солиден и добър, но в същото време не спира да работи. В нередки случаи е по-посветен на кариерата си, отколкото на наследниците си. Въпреки това той дава отличен пример за това как трябва да се държат децата в живота. Успява да ги възпитава, без да е нужно да повишава тон. Недостатъкът му (доколкото това може да бъде определено като такъв) е, че е твърде сериозен и ще ви научи отрано, че животът не е никак лесен.

Водолей
Родителят, роден под знака на зодия Водолей, е интелигентен, артистичен, открит и разбира се мислещ за бъдещето. Той непрестанно ще ви учи какви усилия е нужно да положите, за да спасите планетата. Няма да липсва и обучение по отношение на това как да се посвещавате на благородни каузи. Не е изключено да изглежда като твърде повърхностен и неемоционален на пръв поглед и да останете с впечатлението, че не ви обича.

Риби
Вие като родител постоянно насърчавате наследниците си да мечтаят. Изключително чувствителен сте към техните нужди. Вие сте спокоен и артистичен баща, а на моменти дори и леко мързелив. В нередки случаи ви се случва да не сте в настроение за игри и забавления. Въпреки това той винаги е в готовност да се погрижи за децата си, да им даде съвет, да ги подкрепи и да ги обгради с обич, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.