Ето как да носите правилно червения конец като амулет

0
556

За да подейства като такъв, трябва да бъдат спазени някои условия

Червеният конец се носи като амулет още от древни времена. Той е бил връзван на китките на дедите ни, за да се предпазят от беди и лоши очи.

амулет
За да подейства като такъв, трябва да бъдат спазени някои условия

Обикновено този силен амулет се слагал на лявата ръка. Това се дължи на твърдението, че именно тя е тази, която вкарва негативната енергия в тялото чрез цялата аура.

Носенето на червен конец като амулет обаче далеч не е толкова елементарно, колкото изглежда на пръв поглед.
Малцина са наясно с факта, че червеният конец задължително трябва да е вълнен. Той е юдейски кабалистичен атрибут.

Още от древни времена се вярвало, че е достатъчно мощен, за да защити собственика му от негативна енергия. На практика червения конец не е кой знае колко забележим, особено когато се носи масово. В същото време той е изключително силен амулет.



Именно той може да ви помогне да подредите живота си във всеки един момент, в който сметнете, че имате нужда от промяна. Червеният конец ще ви помогне да се избавите от редица проблеми, било то лични, финансови или пък здравословни.

Силата на гривната, изработена от червен конец се състои не само в цвета, а и мястото, на което е поставена. Най-голяма мощ обаче й дават седемте възела, благодарение на които тя бива задържана на ръката.

Точно те са тези, които привличат всички негативи, които останалите биха могли да изпратят към вас.
Неслучайно броят на възлите на този древен амулет, е точно седем. Те означават всяко едно от духовните измерения.

От особена важност червеният конец да действа като мощен амулет, е гривната да е купена или подарена. Ако сте си я направили саморъчно, няма да има толкова силно действие.
Освен това се препоръчва тя да ви бъде вързана от някой скъп за вас човек.

Този амулет наистина е изключително силен. Поради тази причина не трябва да се носи по-дълго от 12 или 40 дни. След като сте го носили достатъчно дълго време, следва да го свалите от ръката си и да го изгорите. Можете да изберете и друг метод за унищожаването му. Имайте предвид обаче, че то е задължително, ако наистина искате нещата в живота ви да потръгнат.

В случай, че не унищожите червения конец, след като го свалите от ръката си, ще си навлечете сериозни неприятности. Трябва да знаете, че негативната енергия, която се е натрупала в направените седем възела, ще се обърне срещу вас. Със сигурност това няма да ви се понрави, пише jenata.blitz.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.