С тези трикове ще привлечете вниманието на всеки мъж, когото пожелаете

0
274

Психолозите разкриват няколко изпитани метода

В следващите редове ще ви разкрием няколко изпитани трикове, които ще ви помогнат да привлечете вниманието на всеки мъж, когото пожелаете.

трикове
Психолозите разкриват няколко изпитани метода

Няма никакво съмнение, че тези трикове действат безотказно.

Със сигурност всяка дама би искала да бъде забелязана от подходящия човек и да изглежда уникална в очите му.
Ако и вие искате да бъдете забелязани от човека, от когото се чувствате силно привлечена, вкарайте в действие тези трикове.

Едва ли има някой, който изпитва съмнение по отношение на това, че когато човек иска силно някого, той е склонен да се опита да привлече вниманието му по най-различни начини.
Психолозите разкриват няколко изпитани трика, благодарение на които ще успеете да привлечете вниманието на човека, когото желаете.



Ето кои са изпитаните трикове:

Покажете позитивни емоции
Със сигурност позитивните емоции са едно от нещата, които биха могли да привлекат вниманието на всеки. В тази емоция има толкова много власт. Дори психолозите посочат, че положителните мисли притежават невероятната способност да подобрят настроението ви. В този ред на мисли несъмнено, когато искате някой да ви забележи, трябва да демонстрирате положителни емоции. Усмихвайте се по-често и се смейте възможно най-много. Разбира се не трябва да правите това насила, а съвсем естественото. В противен случай ще получите точно обратният на желания ефект.

Говорете за споделените стойности
Преобладаваща част от хората предпочитат да прекарват времето си с хора, които споделят същите ценности като техните.
Ако вие сте добър човек и предпочитате да казвате истината, със сигурност ще търсите компанията на същия тип човек. Едва ли искате да прекарате времето си в компанията на груб човек, който постоянно лъже. Запитайте се какви са вашите ценности и ги споделете с човека срещу вас. В никакъв случай не се опитвайте да се правите на такива, каквито не сте.

Произнасяйте често името на събеседника си
Психолозите посочват, че един от сигурните и най-бързите начини да накарате човека, когото харесвате да ви забележи, е като произнасяте често името му.
Те разкриват, че когато човекът срещу вас чува по-често името си се чувства по-привлекателен. Това пък на свой ред го кара да се чувства привлечен от вас.
Казано с други думи, ако искате да накарате някой да ви забележи, е нужно да произнасяте често името му. Това далеч не означава, че трябва да прекалявате. Освен това много е важно човекът да е в близост до вас, за да чуе това, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.