Тези сигнали издават повече от ясно, че сте паднали в жертва на клетва

0
400

Добре е да разпознаете тези знаци навреме

Ако сте сред мнозината, които са паднали в жертва на клетва, трябва да се научите да разчитате ясните сигнали, които издават състоянието ви.

клетва
Добре е да разпознаете тези знаци навреме

Истината е, че тези няколко знака показват без никакво съмнение, че сте попаднали в жертва на клетва. Не са никак малко хората, които си мислят, че са попаднали в плен на клетва. За съжаление голяма част от тях се оказват прави.

Ако искате да проверите дали и вие не сте паднали в жертва на клетва, то проверете дали нямате някой от тези ясни сигнали.

Ето кои са те:



Зачестили проблеми в любовен план
Ако някога сте имали стабилна любовна връзка, но напоследък забелязвате, че любовният ви живот е започнал сериозно да куца, това е почти сигурен знак, че са ви проклели. Освен това ще забележите, че каквото и да правите не можете да задържите партньора си за дълго време, нямате желание за интимна близост и други подобни.

Внезапна загуба на енергия
Ако до неотдавна сте били изпълнени с енергия, сила, желание за живот, а изведнъж усещате, че „потъвате“ и вече нямате желание за нищо, трябва да се вземете в ръце, защото са ви проклели.

Финансови загуби
Разбира се едва ли има човек, който да не е претърпял финансова загуба по една или друга причина. Въпросът обаче е, че ако сте станали жертва на клетва, то финансовата загуба ще ви преследва на всяка крачка. Каквото и да правите, няма да се видите в пари.
Ясен знак е и ако от стабилно финансово състояние изведнъж сте изпаднали в безнадеждно положение.

Черно знамение
Ако забележите, че изведнъж любимите ви бижута започват да се късат все по-често или направо да изчезват, това със сигурност не е на добро.
Освен това, ако забележите, че сте попаднали в голяма черна серия и всяка ваша крачка е съпътствана от несполуки, то това е сигурен знак, че са ви проклели.

Проблеми със съня
В случай, че до неотдавна сте имали спокоен сън, а напоследък заспивате много трудно, потите се докато сънувате, пробуждате се нощем, то положението не е никак розово.

Необяснима болка
Колкото и изненадващо да звучи на някои, има хора, които наистина изпитват необяснима болка. Ако напоследък усещате все по-често силна болка и то в долната част на гърба, краката или корема и медиците не могат да открият причината, то е повече от ясно, че действа клетва, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.