Няколко бабини мъдрости, които ще са ви от полза

0
381

В древни времена са вярвали силно в тези поверия

Ще ви разкрием няколко бабини мъдрости, които са доказали ползата си през годините.

семейно щастие
В древни времена са вярвали силно в тези поверия

Факт е, че всеки би искал да се радва на семейно щастие, но малцина са тези, които успяват да го постигнат в действителност. Тези бабини мъдрости ще ви помогнат да погледнете на живота по по-различен начин и да обръщате внимание дори на дребните детайли. Оказва се, че именно те са от огромно значение.

Ето и бабините мъдрости, които несъмнено ще са ви от полза:

Не спете с главата, насочена на запад, защото това е на болест. В случай, че главата ви е на юг, докато спите, то несъмнено ще станете жертва на сънливост и раздразнителност.



Децата, които са се появили на бял свят през юли, август и септември, боледуват по-често и не успяват да създадат хармонично семейство. Родените през зимата деца, са много по-щастливи в живота си.

За да се радвате на хармония в семейството, е нужно да направите икебана от 7 дафинови листа (ще привлекат хората), 7 скилидки чесън, детелина (против магии), ясен (пази от магьосници и змии), розмарин (държи далеч черната магия) и офика (носи щастие в дома ви) няма да сгрешите, ако към домашната икебана добавите и други магически растения.

За да бъдат щастливи младоженците, е нужно вечерта, преди сватбата да сложат в обувката си дафинови листа и офика. На сутринта задължително ги изхвърлете. Когато правите това обаче не пропускайте да помолите за прошка.

Не давайте венчалния си пръстен на никого. Ако го дадете на някой друг да го премери, това е на раздяла, ако пък го изгубите, е повече от сигурно, че ще се разведете.

Окачвайте вещите си нависоко. Вярва се, че върху вещите, оставени на земята сяда зъл дух.

Не изхвърляйте в коша отрязаните коси и нокти, а ги закопавайте в земята.

Можете да се опитате да разгадаете бъдещето си на домино само във вторник и четвъртък.

Полата на бременна жена не трябва да е с дължина над коленете й, тъй като детето й ще е болно.

Дългото излежаване в леглото поставя началото на сериозни психически отклонения.

Задължително измивайте ръцете си, когато станете от сън. Този ритуал е задължителен, тъй като нечистият дух се докосва до ръцете ви веднага, след като заспите и сутринта, когато се събудите още е там.

За да си гарантирате, че денят ви ще премине спокойно, е добре да станете от леглото си с лице към стаята и с десния крак, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.