Деси Банова изигра Росен Плевнелиев: Уж не му иска парите, а…

0
313

Деси Банова знае отлично как да постигне това, което иска!

Най-обсъжданата сватба вече се състоя. Деси Банова се омъжи за Росен Плевнелиев и така стана една от най-богатите жени в България.

Деси Банова и Росен Плевнелиев
Деси Банова се обезпечи с Росен Плевнелиев

Двойката е сключила предбрачен договор, който е бил поискан от булката. Това е изненада, но тя е целяла да покаже, че не се омъжва за пари.

Да, ама на практика се получава друго. В този договор фигурира клауза, която осигурява на бившата синоптичка охолен живот до края на дните й.

Ако се разделят по негова вина, тя ще получи по 50 000 лв. за всяка година от брака им. Ако вината е нейна, той просто ще се задължи да плаща издръжка за детето им.



Така на практика Деси Банова се е застраховала да не остане без пари в живота си. В единия случай е с Росен Плевнелиев, който е милионер, а в другия получава тлъста сума.

Единствено ако тя е виновна за развода им, ще остане без пари, но блондинката е достатъчно умна, за да не допусне подобна грешка. Ако той не я смени, двамата ще бъдат заедно до живот.

През есента на бял свят ще се появи първото им общо дете. За бившия държавен глава то ще е номер четири, а за бившата синоптичка едва второ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.