Невероятно, но факт! Тези продукти привличат парите към дома ви

0
342

Неслучайно те са символ на богатство в митологията

Дори не сте предполагали за способността на тези продукти да привличат парите към дома ви.

парите
Неслучайно те са символ на богатство в митологията

В следващите редове ще ви разкрием кои са те.

Вероятно и вие сте от хората, които вярват, че съществува някаква специална енергия. Макар и невидима тя контролира голяма част от процесите в живота ви и може да го направи много по-интересен. Дори може да привлече парите към дома ви и по-специално към вас.

Никак не е случаен фактът, че още в древни времена хората са давали свещен смисъл на някои храни. Те са приписвали на ястия и продукти магическата способност за привличане на богатство и късмет към дома им.



В следващите редове ще ви разкрием кои са топ продуктите, които ще ви помогнат в привличането на парите. Ето ги и тях:

Хляб
Да, несъмнено това е продукт, който може да бъде открит в повечето български домове. Неслучайно именно той е абсолютният лидер в класацията на храните, привличащи пари. Той е символ на богатство при повечето славянски народи и е свързан с древните им традиции. Не е случаен и фактът, че много обичаи и вярвания са свързани именно с правенето на хляб или погача. Като цяло изобилието от хляб е знак за добър живот. Смята се, че ако хапвате краищата на насъщния, ще привлечете парите.

Пчелен мед
Много руски поговорки са свързани именно с пчелния мед и положителната му енергия върху джоба. В древността са се радвали до безумие на този дар от природата. С времето пчелният мед се е превърнал в символ на упорития труд, а на по-късен етап и в символ на отплатата и многото печалби. Добре е винаги да имате бурканче мед в кухнята си.

Зеле
Добре е почти винаги да имате под ръка зелка в кухнята. От много години насам зелето се е превърнало в символ за печелене на пари. Легендите разказват, че този зеленчук излъчва „парична“ енергия. Изобилието от листа и съцветия при зелето символизира точно богатството и разкоша.

Боб
Поставете няколко зрънца боб на тайно място в дома си. Добре е да ги подменяте през няколко месеца. Можете да поставите няколко от тях дори в портфейла си. Те ще ви помогнат да харчите по-разумно спечелените пари и така ще можете да спестявате.
Неслучайно и до ден днешен мнозина вярват, че бобът защитава дома или собственика на портфейла от кражби. Той няма да ви позволи да харчите пари за глупости.

В страните от Южна Америка считат бобовите култури за символ на изобилие, успех и плодородие. Поради тази причина бобовите култури задължително присъстват на празничната им трапеза, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.