Осигурете тези продукти в дома си, ако искате да привлечете богатство

0
273

Преди време точно по тези земи оризът е изпълнявал ролята на парите

Още от древни времена се вярва, че ако разполагате с тези продукти в дома си, несъмнено ще успеете да привлечете богатство.

богатство
Преди време точно по тези земи оризът е изпълнявал ролята на парите

Продуктите, които трябва да присъстват редовно в дома ви, не са никак скъпи. Вероятно мнозина от вас дори разполагат с тях, без дори да си дават сметка, че те им помагат изключително много в привличането на богатство.

В първата част на този материал ви запознахме с някои от продуктите, привличащи богатство. В следващите редове ще ви разкрием и останалите продукти, притежаващи тази магическа сила.

Ето ги и тях:



Ориз
Докато при нас хлябът е неизменна част от трапезата, то в азиатските страни тази роля играе оризът. Казано с други думи, той е техният насъщен. Преди време точно по тези земи оризът е изпълнявал ролята на парите. Този продукт се е използвал за размяна на услуги и стоки. Според азиатците, оризът дори има душа. Ако искате да пожелаете богатство и плодородие на младоженци, е препоръчително да хвърляте върху тях ориз. Освен това е добре този продукт да присъства редовно в дома ви.

Картофи
Мъдростта на хората учи, че картофът е вторият брат на хляба. Неслучайно народът е измислил поговорката, че от картофи и пипер, се появяват пари. Смятало се, че огромната финансова енергия, която се приписва на картофите, произхожда от Беларус. Разбира се това няма как да бъде потвърдено или отречено категорично.

Розмарин
Тази подправка в продължение на дълго време е била считана за носител на положителна и обогатяваща енергия. Розмаринът е бил любимото растение на множество лидери и магьосници в древността. Вярвало се, че той не само повдига настроението, а и повишава производителността. Това на свой ред значи, че някой ще се радва на повече богатство.

Ябълка
Не е никак случаен фактът, че именно този плод присъства в немалка част от народните приказки. Ябълката е символ на вечната жизненост, щедрост и грижа. За ябълковото дърво се казва не само, че дава плод, а че „ражда“. Немалка част от традициите на южните славяни, са свързани именно с този вид плод. Обикновено ябълките се свързват със сватба или пък някакви други празненства.
Тя символизира и стабилността на брака, силната любов, както и здравите деца. Смятало се, че в къща, в чийто двор има ябълково дърво, благосъстоянието е гарантирано.

Нар
Този плод се уважава най-искрено от турци, гърци, арменци, китайци и много други народи. Той може да бъде открит в редица картини, мозайки, стенописи и културни центрове по света.
В Китай този плод символизира изобилието, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.