Девизът, който всяка една зодия следва в любовта

0
236

Преценете дали трябва да продължите връзката си

В първата част на този материал ви запознахме с девиза, който всяка зодия следва в любовта на първите шест зодиакални знака.

зодия
Преценете дали трябва да продължите връзката си

В следващите редове ще ви разкрием истината и за останалите. По този начин ще научите кое е водещото във връзката за всяка зодия и може би ще ви е много по-лесно да разберете отсрещната страна.

Разбира се не е изключено и да сметнете, че не можете да имате нищо общо с представителя на дадена зодия. Изборът е във ваши ръце.

Ето какво гласи девизът на всяка зодия:



Везни
Истинската любов се крие в дребните жестове и малките подаръци, които си правим!
Несъмнено е така и ако някой не се съгласи, то определено много греши. Замислете се и сами ще се убедите, че именно дребните жестове, са едно от нещата, които крепят връзката.

Скорпион
Връзката не значи да нямаш собствен живот – може да сме заедно, но и да имаме пространство!
Това означава, че всеки един от партньорите трябва да има свобода. Ако се опитате за обсебите изцяло представител на тази зодия, ще го изгубите.

Стрелец
Без страст няма любов!
Запомнете, че във връзката с представител на зодия Стрелец, страстта е едно от водещите неща. Ако в даден период от време страстта ви напусне, то не очаквайте Стрелецът да остане още дълго време с вас. Той веднага ще се отдаде на търсене на нова страст.

Козирог
Трябва да сме екип, ако не, то значи не сме нищо!
Със сигурност ще се съгласите, че когато нещата се вършат в екип, в повечето случаи вървят много по-добре. Този девиз на представителите на зодия Козирог означава, че винаги и във всичко трябва да се подкрепяте, в противен случай връзката ви няма да просъществува дълго време.

Водолей
Обичта е всекидневен избор – всеки ден избирам теб…!
Няма никакво съмнение, че веднъж влюбил се във вас, Водолеят ще ви се отдаде изцяло. Това обаче далеч не означава, че можете да си позволите да го подлагате на всевъзможни изпитания или унижения. В момента, в който усети, че чувствата не са взаимни, ще напусне категорично връзката и няма да има връщане назад.

Риби
Ако успееш да забравиш всички стари любови, значи си открил истинската обич!
Тази зодия се води точно от гореспоменатия девиз. В този ред на мисли, ако все още си спомняте с умиление за някоя от старите си любови, то по-добре изобщо да не започвате връзка с Риби. В противен случай рискувате да ги нараните доста сериозно. Имайте предвид, че те никога няма да ви простят това прегрешение, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.