Месечен хороскоп юли 2018 – Козирог, Водолей, Риби

0
282

Задава се сериозен конфликт с шефското тяло

Броени дни преди месец юли да влезе във владението си мнозина се питат какви изненади им е подготвил. Отговор на този въпрос може да ви даде точният месечен хороскоп.

месечен хороскоп
Задава се сериозен конфликт с шефското тяло

Какво вещае той за всеки един от зодиакалните знаци, можете да научите в следващите редове.

Ето какво ви е подготвил месецът:

Козирог
Юлският месечен хороскоп вещае, че през периода ще фиксирате вниманието си основно върху личните и интимните ви партньорства. Не е изключено в дните до края на юли да поставите началото на нова връзка.



Има голяма вероятност да сте доста ангажирани около близък до вас човек. Може ангажираността ви да е свързана с предприемането на нова дейност или пък изясняване на отношения, които до момента не сте успели да уточните.

По отношение на ежедневието ви, както и в работен план, ще успявате да отстоявате себе си. Предстои подписването на нов договор. Не е изключено да сключите важни сделки или пък да покорите връх от професионалното ви поприще, към който отдавна сте се устремили.

Водолей
За вас периодът ще е изключително подходящ да си потърсите нова работа или пък да смените жилището си. Отдавна обмисляте да напуснете работното си място. Сега е моментът да го направите. Можете да сте спокойни, че няма да мине дълго време, докато си намерите нова работа, която ще е доста по-добра за вас.

Крайно време е да обърнете подобаващо внимание на здравето и режима си на хранене. В любовен план ще ви застигне небивал късмет. В случай, че сте заети, то ви очакват доста приятни мигове с партньора ви. Онези от вас, които все още са свободни, вероятно ще открият половинката си. Така ще се влюбите, че няма да усетите как ще поставите началото на новата си връзка.

В работата предстои сериозен конфликт с властимащите фигури. Много е важно да успеете да излезете дипломатично от създалата се ситуация.

Риби
Месецът се очертава като изключително успешен за вас. През този период ще сте по-харизматични и привлекателни от всякога. Предстои да получите интересни съобщение, обаждане или пък посещение. То ще е свързано с хора, които ще ви развълнуват много силно. Далеч не може да се каже, че ще скучаете.

На работното място нещата ще ви се получават със завидна лекота. Не е изключено важни за вас хора да ви забележат и най-накрая да получите съвет или подкрепата, която дълго време сте чакали.
Финансовото ви положение е достатъчно стабилно. Освен това през периода ще успеете да припелечите добре или пък да направите важни за вас инвестиции, пише trafficnews.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.