Месечен хороскоп юли 2018 – Рак, Лъв, Дева

0
288

Лъвовете ще бъдат много отнесени и мечтателни

В случай, че изгаряте от нетърпение да разберете какво ще ви се случи през новия месец, можете да го научите от горещия месечен хороскоп за юли.

месечен хороскоп
Лъвовете ще бъдат много отнесени и мечтателни

Може би мнозина се питат дали най-накрая ще срещнат любовта. Други пък се интересуват дали ще имат възможност да се отдадат на мечтаните приключения в компанията на любимите им хора. Трети несъмнено се интересуват как ще се развият нещата в професионален план.

Е, отговори на всички тези въпроси можете да откриете в юлския месечен хороскоп.

Рак
Несъмнено ще намерите своя шанс да блеснете през месеца. По този начин ще направите добро впечатление на хората, които ви заобикалят. Вашият месечен хороскоп вещае, че в любовен план отношенията с партньора ви ще претърпят положително развитие. Не е изключено да има и известна промяна.



Според звездите периодът е изключително подходящ за развитие на връзката. Освен това сега е моментът да си изясните отношенията с партньора. По отношение на работата ви, то трябва да знаете, че е възможно да се натъкнете на драматични ситуации. Имайте предвид, че се задават сериозни неразбирателства не само с колегите ви, а и с шефското тяло. Бъдете по-премерени в действията и думите си. Ако е необходимо, направете и някои компромиси, за да не съжалявате на по-късен етап.

Лъв
Според вашия месечен хороскоп, през юли ще сте доста отнесени и мечтателни. Не е изключено да се влюбите до полуда. Ако това се случи, то несъмнено ще искате да се отдадете на заслужена почивка и удоволствия в компанията на новата ви любов.
Очаквайте известни разочарования, които ще ви бъдат поднесени от страна на ваши близки или приятели.

Бъдете особено внимателни с кого споделяте най-съкровените си тайни, за да не се изненадате неприятно в последствие.
Незнайно кое ще ви навее към терзания по отношение на това как ви възприемат другите. Ще мислите дълго и широко и по въпроса дали срещате подкрепа и разбиране от близкото ви обкръжение.

Най-малките коментари и забележки ще ви засягат доста дълбоко. Добре е да обмисляте добре ситуациите, преди да реагирате, за да избегнете нежелани конфликти.
Добрата новина е, че през юли печеленето на пари ще ви се получава с лекота.

Дева
Ще успеете да мобилизирате ума и усилията си и ще се справите успешно с всички задачи през месеца, колкото и много да са те.
Покрай голямата активност, която ви е обзела, ще имате възможността да положите и нови основи. Всяко ваше усилие ще бъде възнаградено подобаващо и нещата в службата ще ви се получават изключително лесно.

Ще поставите началото на важни социални контакти, които ще са ви от полза. Не е изключено да получите и протекции от висшестояща личност. Може да получите и просветление как да осъществите своя отдавнашна мечта, пише trafficnews.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.