Депутат от ГЕРБ шокира инвалид с един крак: Взимаш 138 лв. на месец, а пушиш! (ВИДЕО)

0
279

Депутат от ГЕРБ разтърси обществеността с доста нагло поведение спрямо инвалид!

На шокиращи кадри станаха свидетели зрителите на Евроком. Инвалид с един крак разнищи депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова с въпроси, на които тя не успя да отговори.

инвалид депутат ГЕРБ
Инвалид скочи на депутат от ГЕРБ

Мъжът е принуден да живее с шокиращо малка пенсия. Той получава месечно едва 138 лв. и е направо бесен, че пенсиите са били вдигнати с едва 4,60 лв.

Затова причака Деси пред парламента, за да я попита как да живее с тези пари. Стана ясно, че двамата се познават отдавна.

Най-шокиращото в целия им разговор беше, че тя му държи сметка защо пуши, щом разполага с толкова малко пари. Вместо да се опита да вдигне пенсията му, тя му казва как да живее и как да харчи и без това мизерните си пари.



В същото време депутата от ГЕРБ е с чанта и обувки за по 1000 лв. Това твърди инвалидът, който е бил шивач и е наясно с тези неща.

Десислава Атанасова му отговори уклончиво колко пари получава на месец. Тя твърди, че прибира три средномесечни заплати.

И това обаче е под въпрос, защото депутатите получават 4000 лв. и по нейните думи излиза, че средната заплата в България е 1300 лв., което няма нищо общо с реалността.

Вижте видеото и начина, по който човекът с изкуствен крак постави народния предствител в шах!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.