Нова телевизия разкри истината за сваления епизод на „Часът на Милен Цветков“

0
336

Нова телевизия обясни защо е свалила предаването на Милен Цветков в понеделник вечер!

Преди два дни „Часът на Милен Цветков“ не бе излъчено, както беше по график, което породи огромен скандал. Причината беше обсъждането на въпроса дали Бойко Борисов е закупил гръцки остров или не.

Милен Цветков
Милен Цветков не е бил цензуриран, твърдят от Нова телевизия

Новината излезе в слабо популярен сайт, откъдето е попаднала в полезрението на екипа на Милен Цветков. Целият епизод е бил заснет в понеделник през деня, но така и не видя бял свят, тъй като предаването по принцип се излъчва на запис.

Говореше се, че Нова телевизия е наложила цензура на предаването. Дори имаше слухове, че то може да бъде изцяло свалено от ефира.

Вчера обаче „Часът на Милен Цветков“ бе излъчено и така се разбра, че скандалът всъщност не е чак толкова голям. Причината за случилото се в понеделник е фалшива новина, твърдят от Нова ТВ.



Шефовете в медията са установили, че темата с гръцкия остров на премиера не е истина. За да не се излагат с фалшива новина, са спрели епизода.

Самият Борисов също отрече категорично тази информация. Той отрича категорично да има нещо общо и със сваления епизод на предаването, пише Actualno.com.

„Сам бих си подал оставката, ако е истина.“ – казва по темата министър-председателят на България.

Вижте официалната позиция на Нова телевизия по този въпрос!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.