5 джаджи за лятото, които да си купите още сега

0
419

5 джаджи за лятото, които да си купите още сега

джаджи Лятото е тук и предвещава слънчеви дни, отпуски и много приключения. Повечето от нас вече са направили планове и с нетърпение чакат момента, в който ще се махнат от работно място и ще се отдадат на заслужена почивка. За да прекарате пълноценно времето си, горещо препоръчваме да се сдобиете още сега с тези 5 любими джаджи за лятото.

 

Електронен четец за книги

Доказано е, че най-подходящата компания за плажа е добрата книга. Ако сте почитатели на четенето то задължително трябва да имате електронен четец за книги. Тънък и лек, електронният четец е отлична алтернатива на големите книги, които трудно бихме носили със себе си на почивка. Като бонус четецът ви дава достъп до стотици безплатни книги, с които можете да създаде преносима библиотека с любимите си автори.

Смарт гривна

смарт гривна

Смарт гривните не са само за занимаващите се със спорт. Те са страхотен начин, с който да получавате информация за ежедневните си активности – от изминато разстояние за деня до каране на колело в парка. Всички смарт гривни позволяват да следите качеството и количеството на съня, сърдечния ритъм, изгорените калории, брой изминати крачки и други. По-важното в случая е, че голяма част от тях са и водоустойчиви, което позволява да ги носите дори, когато сте във водата. Сдобиете ли се със смарт гривна, гарантираме, че ще се влюбите в нея.



Водоустойчива Bluetooth колонка

Bluetooth колонка

Лятото е време за партита и събирания с приятели, което превръща Bluetooth колонката в задължителна част от тези забавления. Тя е компактна и може да я вземате навсякъде със себе си. Най-важното подобрение на този тип колонки, е че вече има модели, които са водоустойчиви. Те са идеални за купони край басейна или морето.

Соларна къмпинг лампа

Независимо дали сте на палатка, на плажа или просто се наслаждавате на топлите летни нощи от верандата си, соларната къмпинг лампа заслужава вашето внимание. Тя разполага със слънчев панел и няколко режими на светене, от които можете да избирате.  Някои лампи от този тип разполагат дори и с USB порт, с който можете да зареждате смарт устройствата си.

Sunscreenr

Ако до този момент не сме ви изненадали с предходните четири предложения, то тази джаджа със сигурност ще ви изуми. Sunscreenr е мини устройство, чиято цел е да анализира кожата и да покаже дали е добре намазана със слънцезащитен крем. На всички ни се е случвало да пропуснем да намажем някоя част от тялото си и след като изгорим да съжаляваме, че не сме били по-внимателни. Sunscreenr има за цел да предотврати именно този момент и да ни помогне да се защитим срещу силните UV лъчи през лятото. Как работи ли? Просто погледнете през мястото за виждане и намазаната част със слънцезащитен крем ще се оцвети в по-тъмен цвят. Можете дори да записвате 30 секундни видеа, които позволяват да насочите джаджата към гърба си и да прецените дали имате пропуснато място, където да изгорите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.