Какво откриха в тялото на пенсионерка след среща с НЛО?

5
347

По време на хирургична интервенция в тялото на пенсионерката Людмила Останина от Република Удмуртия изненадващо беше открита мистериозна находка, която според нея е непосредствено свързана с едно нейно преживяване с НЛО преди 26 години

Историята се разиграва през 1989 година, когато една привечер жителката на малко село се прибира от местната железопътна гара, вървейки покрай релсите. Неочаквано вниманието ѝ е привлечено от светещо НЛО, застинало над главата ѝ, по което много ясно се забелязват врати и илюминатори, а наред с всичко това мистериозното летателно тяло издава и някакъв особен звук.

нло
По време на хирургична интервенция в тялото на пенсионерката Людмила Останина от Република Удмуртия изненадващо беше открита мистериозна находка, която според нея е непосредствено свързана с едно нейно преживяване с НЛО преди 26 години

Броени секунди по-късно НЛО се приземява и светлините му угасват, но няколко минути след това то отново засиява и отлита пред втрещения поглед на Людмила в неизвестна посока. Изумената жена се прибира вкъщи, но чувайки необикновената ѝ история, съпругът ѝ не ѝ позволява да я разкаже публично, опасявайки се, че това ще ѝ навлече само подигравките на околните.

Историята с мистериозното НЛО обаче не свършва с това, тъй като 25 години по-късно в едната гърда на Людмила по време на операция за отстраняване на туморно образувание е открита тънка пластинка, чието присъствие там лекарите не са в състояние да обяснят. Според някои уфолози в Република Удмуртия случаят не е изолиран, тъй като през 90-те години има съобщения за поне два подобни случая на наблюдения на НЛО и последвало откриване на загадъчни предмети в телата на очевидците.



loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Добре де ,тези пластини намирани в човешки тела защо не се изследват от учени от цял свят,с всичките му модерни апарати и най-накрая публично всички медий да съобщят -да тези пластини са с необясним състав и тнк и да те не са от земята …т.е. идват от космоса или НЛО както искате!

    • Весо, защо си помисли, че ,,учените,, не са запознати с това ? Нямат интерес да го съобщят, някой ги стопита, това е ! Искат да си мислим, че едва ли не сме сами във Вселената, ама няма как да стане вече ! Много хора знаят, че не е вярно !

  2. Тези пластинки работят на мисловна честото, това което човек мисли вижда и чува. Служат за информация на тези, които ги поставят, но защо не ги махат, след като ни вредят. И аз имам в ухото и окото.

    • Руми, не си мисли, че пластините навреждат. Болестта е от нещо друго и случайно са открили чипа.ТЕ не желаят да ни навреждат, просто искат информация за нас. На енергиен образ срещу мен ми показаха как ми подменят пластините(чиповете), които кой знае от кога са в мен, но аз нямам никакви притеснения….

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.