Кристиано Роналдо е аут от Мондиала (ВИДЕО)

0
259

Кристиано Роналдо напусна Световното първенство!

Поредна футболна драма се разигра на Мондиала в Русия. В осминафинален сблъсък Уругвай елиминира Португалия с 2:1, което прати Кристиано Роналдо вкъщи, видя TOPactualno.com.

Кристиано Роналдо
Кристиано Роналдо може би се прости завинаги с надеждите си да стане световен шампион някога

Срещата започна шеметно за южноамериканците, които поведоха още в 7-та мин. Луис Суарез центрира страхотно и Едисон Кавани реализира с глава.

Европейският тим успя да се съживи чак след почивката. В 55-та мин. Пепе изравни след центриране от корнер.

Радостта на „мореплавателите“ трая само 7 минути. В 62-та мин. Родриго Бентанкур изведе Кавани на стрелкова позиция и той с много красиво изпълнение изведе „урусите“ отново напред в резултата.



В крайна сметка Португалия не успя да реагира до края и загуби срещата. По този начин Кристиано Роналдо се лиши от възможността да спечели световната титла. Това дори може да е последният му Мондиал, тъй като в момента е на 33 г.

Уругвай се класира на четвъртфиналите, където ще срещне тима на Франция. „Петлите“ по-рано днес победиха Аржентина на Лео Меси с 4:3.

И двете световни звезди във футбола отпаднаха от Световното в един и същи ден. Те може да са велики в своите клубове, но в Русия ще има други шампиони.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.