Учени откриха тайната на лесното отслабване с трайни резултати

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Лесното отслабване е най-бленуваната мечта на всяка една дама, която иска с малко усилия да постигне желаната фигура, а и да успее да я задържи за колкото се може по-дълго време

Учени откриха тайната на лесното отслабване с трайни резултати. Лесното отслабване е най-бленуваната мечта на всяка една дама, която иска с малко усилия да постигне желаната фигура, а и да успее да я задържи за колкото се може по-дълго време. Затова последното проучване, което разгада тази дълго търсена мистерия, се превърна в световна сензация за броени дни, разкри БЛИЦ.

лесното отслабване

Лесното отслабване вече не е мираж

Експерти от университета в италианската столица Рим – Сан Рафаел, са разкрили панацеята при борбата с килограмите като са подложили на тест две групи дами, които са се хранили по идентичен начин. Те са използвали така известната като една от най-здравословните диети – средиземноморската, при която на ден се консумират по-малко от 600 калории. Разликата при изследването била една – приемът на храната била по различно време през деня, съобщи „Дейли Мейл”.

След проведения тест се установило, че дамите, които са консумирали повече калории по време на своята закуска, са загубили по-бързо своите излишни килограми. Но най-важното е, че след лесното отслабване, те са запазили своята отлична форма много по-дълго време.

По време на атестацията, първата група жени са приемали около 70% от своята дневна дажба калории по време на закуската и на обяда си, а другата група са наблягали на по-обилно хранене от обед до вечерта.Учените установили, че дамите, които са закусвали по-обилно са свалили повече от досадните килограми, в сравнение с жените, които наблягали на по-щедрата вечеря.

Установено е още, че жените, които са хапвали на закуска повече не само са постигнали така желаното и бленувано – лесното отслабване, но са и намалили обиколката на своята талия за далеч по-кратко време в сравнение с дамите, които били в другата група.

Специалистите обясняват тези факти, че когато повече калории се приемат на закуска, те могат да бъдат изразходвани по-бързо през целия ден, а не се натрупват като подкожни запаси. Така дамите, постигнали лесното отслабване са се чувствали заредени с енергия през целия ден, били в настроение и загубили някои неприятни странични ефекти като подут стомах, причинен от гладуването през по-голямата част на деня.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар