Рождената дата разкрива съдбата ви (I част)

0
271

Характерът и амбицията ви до голяма степен се определят именно от нея

Колкото и невероятно да ви звучи, рождената дата може да разкрие съдбата ви при това много точно.

рождената дата
Характерът и амбицията ви до голяма степен се определят именно от нея

Ако искате да научите каква е съдбата, която вещае рождената дата, можете да го направите в следващите редове. Със сигурност ще останете приятно изненадани от точността.

Несъмнено рождената дата е магия на числата, която може да разкрие изключително много. От нея можете да научите какъв е характерът на човека до вас. Колкото и парадоксално да ви се струва това гадание, то числата определено издават много повече, отколкото предполагате.

Можете да сте сигурни в едно – на този свят няма нищо случайно. Мнозина определят нумерологията като доктрина, основана на вярата в свръхестественото влияние на определена комбинация от фигури или числа върху човешката съдба.



На практика обаче нумерологията не е нито мистицизъм, нито гадание. Тя е най-старата наука. Ето как вашата рождена дата се отразява върху съдбата ви:

Родените на 1, 10, 19 и 28
Хората, родени на тези дати, без значение през кой от 12-те месеца в годината, са под влияние на Слънцето. Те са изключително практични и целенасочени. Винаги имат планове за живота. Няма да е грешка, ако кажем, че са създадени, за да успяват. Те са дошли на този свят, за да изпълнят голяма мисия и поради тази причина винаги мислят за нещо ново.
Много би им било трудно, ако им се наложи да работят в подчинение.

Обожават да са под светлината на прожекторите. Именно това е и една от основните причини, поради които често пъти избират да работят като говорители или мениджъри. Освен това притежават отлични организационни умения.

Притежават доста силна амбиция и отличен механизъм за защита. Много са сантиментални, въпреки, че това често пъти остава незабелязано, имайки предвид лидерската им природа. При все, че са създадени да ръководят, те също се нуждаят от потвърждение, че са на верен път, както и от одобрение от близките си хора.

Изключителната им популярност сред срещуположния пол се дължи основно на силната им харизма. Те повече от всеки друг биха могли да кажат, че са в добри отношения с баща си. Често пъти имат проблеми със сърцето, зрението или пък гръбначния стълб.

Ако и вие сте родени на някоя от гореизброените дати, със сигурност сте разпознали себе си в голяма част от изброените характеристики. Разбира се далеч не означава, че притежавате всички тези качества, но със сигурност имате повечето от тях, пише jenata.blitz.b.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.