Рождената дата разкрива съдбата ви (II част)

0
254

Вие сте от хората, които не могат да работят в подчинение

Макар да ви звучи невероятно, рождената дата наистина предопределя до голяма степен съдбата ви.

рождената дата
Вие сте от хората, които не могат да работят в подчинение

Ако ви е любопитно да научите каква съдба ви е отредила рождената дата, можете да го направите в следващите редове. Не е нужно да правите каквито и да било изчисления. Единственото, което трябва да направите, е да откриете своята рождена дата и да прочетете съответстващата й характеристика.

Ето какво вещае вашата рождена дата:

Ако сте от хората, родени на 2, 11, 20 или 29, без оглед на месеца ви на раждане, то тогава вие сте под влиянието на Луната.



Това означава, че за вас партньорството е нещо изключително важно. По природа вие сте миротворци. Изключително доверчиви и чувствителни сте. По своята същност вие сте бавни, емоционални, романтични и нежни. Освен това сте добри събеседници и за разлика от мнозина, винаги сте готови да изслушате отсрещната страна и да помогнете със съвет.

Предвид, че усещате повече от добре настроението на околните, може да се каже, че имате вроден усет към психологията. Можете да се интегрирате изключително лесно във всяка една ситуация. За съжаление обаче ви е доста трудно да реализирате идеите си, ако не получите външна помощ. Това, което ви липсва, за да осъществите идеите си бързо и независимо, са лидерски умения.

Психо-емоционалното ви състояние е в тясна връзка с вашия физически план, поради което е препоръчително да спортувате. Единствените, които получават всичко, което пожелаят още от първия път, са родените на 11-ти. За всички вас връзката с майката е от особена важност.

Хората, чиято рождена дата е 3, 12, 21 или 30, без оглед на месеца им на раждане, са под управлението на Юпитер.

Вие несъмнено сте родени за учители. Едва ли има по-доби преподаватели от вас, без значение дали ще преподавате на деца или на възрастни. Вие сте от хората, които имат много големи интелектуални способности. Именно те ви позволяват да проникнете в същността на редица неща, които за другите са немислими.

Предразположени сте да изучавате различни науки и да предавате знанията от наученото с лекота. Освен това вие се радвате, когато имате възможността да предадете на някого другиго това, което сте научили. Без значение дали учите останалите професионално или чисто аматьорски, го правите много добре.

Това, което ви откроява от мнозина е, че обичате реда и дисциплината. Вие сте изключително духовни, щедри и отворени хора. Истината е, че и вие като тези, които са под влияние на Слънцето, не можете да работите в подчинение, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.