Рождената дата разкрива съдбата ви (III част)

0
253

Вътрешно сте изключително уязвими, сантиментални и чувствителни

Както вече споменахме в първите две части, рождената дата е тази, която предопределя до голяма степен съдбата ви.

рождената дата
Вътрешно сте изключително уязвими, сантиментални и чувствителни

Макар малцина да се доверяват на нумерологията, то тя е една от най-старите науки. Освен това, колкото и да не ви се вярва, е доста точна. В този ред на мисли, трябва да споменем, че рождената дата е тази, от която зависи до голяма степен не само характерът ви, а и това каква ще е съдбата ви.

Ето какво още може да разкрие рождената дата за вас:

Хората, родени на 4, 13, 22 и 31, са под управлението на Раху.



Те са от малцината, които избират възможно най-подходящия момент, когато имат какво да кажат и освен това знаят на кого какво да кажат и какво не. Добре е да се вслушвате в интуицията си, тъй като в противен случай нещата при вас ще се случват по трудния начин. Доверете й се поне веднъж и ще се уверите, че няма да ви подведе.

Раху оказва влияние дори и върху начина ви на мислене. За вас материалната среда е от изключителна важност. Освен това вие сте надарени с необикновена бдителност. Поради тази причина можете да забележите дори най-дребните детайли, които обикновено остават незабележими за останалите.

Вие сте от малцината, които можете за кратък период от време да постигнете отлични финансови резултати. Казано с други думи, вие сте абсолютни революционери. Вие сте от хората, които идват, за да разбият стереотипите на пух и прах и да проправят нов път. Никога не търсите лесния начин. За вас е много важно да чуете съветите на важните за вас хора и въпреки това в крайна сметка да направите всичко по своя начин.

Вътрешно сте изключително уязвими, сантиментални и чувствителни. Имате голям творчески потенциал.

Хората, родени на 5, 14 и 23, без оглед на месеца им на раждане, са под влиянието на Меркурий.

Вие се радвате на удоволствието от движението. За разлика от мнозина, за вас е истинско щастие, когато ви затрупат с много задачи. Изключително активни и мобилни сте, но пък за сметка на това никак не сте предпазливи.

Вие сте любопитни, универсални и многостранни личности. Обучавате се лесно и имате много голям потенциал за работа. Наясно сте с психологията на общуването, склонни сте на компромиси и сте дипломатични. Не сте от хората, които ще посветят целия си живот само на едно нещо.

Имате нужда от промяна и поради тази причина ви е много трудно да се задържите дълго време на едно място. Имате нужда от промяна. Можете да се похвалите с много приятели, полезни познати и връзки, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.