Рождената дата разкрива съдбата ви (IV част)

0
267

Обикновено се стремите към семейство и материално благополучие

В последната част от този материал ще разкрием какво издава рождената дата.

рождената дата
Обикновено се стремите към семейство и материално благополучие

Тя предопределя до голяма част съдбата ви, макар и да ви звучи несериозно. Можете да се убедите в това твърдение като прочетете следващите редове.

Ето какво разкрива рождената дата за всеки един:

Ако рождената дата е 6, 15 или 24, без оглед на месеца ви на раждане, то вие сте под влиянието на Венера.



Това, което ви изиграва лоша шега, е че възприемате света основно чрез чувствата си, а не чрез разума. Имате много специална енергия, привлекателни сте и сте естети. Обличате се изискано и красиво, атрактивни и секси сте.

Обикновено се стремите към семейство и материално благополучие. Имате достатъчно приятели. Много сте взискателни. Притежавате силна интуиция, която ви помага да усетите отдалеч фалша и лицемерието.

Хората, родени на 7, 16 и 25, са под влиянието на Кета.

Основното, към което се стремите, е независимостта ви. Имате невероятно мислене и интересни идеи. Много сте внимателни. Намирате за безполезно да се обяснявате или пък да доказвате правотата си.

Обичате природата, самотата и пътуванията. Не делите хората на богати и бедни или пък добри и лоши. Вие сте мечтатели с много богато въображение. Малко сте разсеяни. Няма да е лошо, ако практикувате йога.

Хората, родени на 8, 17 и 26, са под влиянието на Сатурн.

Вие сте добри лидери и бизнесмени, тъй като вземате под внимание и най-малките подробности. Можете спокойно да управлявате големи предприятия.
Опитайте се да обърнете повече внимание на близките ви. Вие сте изключително търпеливи и сърцати, при все че често пъти се сблъсквате с неразбиране от отсрещния човек.

Често пъти правите всичко сами, колкото и да ви е трудно, тъй като не обичате да търсите помощ. Сериозността ви е присъща още от ранна детска възраст. На по-късен етап от живота ви, тя се развива в отговорност. Решителни сте и ако не се поддадете на мързел, можете да постигнете сериозни материални успехи.

Хората, родени на 9, 18 и 27, са под влиянието на Марс.

Вие сте от малцината, които имате силен ум, конкурентен дух и никога не се обиждате. Готови сте да спорите докрай, за да защитите гледната си точка. Можете да си позволите да сте бързи и агресивни, имайки предвид, че сте с добър защитен механизъм.

Вие сте с вродено чувство за справедливост. Частният ви живот често пъти изглежда като военни действия. Вие очевидно сте дошли в този живот за успехи и победи. Способни сте да постигнете желаната цел, дори и целият свят да се изправи срещу вас. Изпълнени сте с ентусиазъм и обичате трудностите. Недолюбвате критиките и не търпите намеса в работата ви, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.