Задължително изхвърлете тези неща от портфейла си

0
308

Те ви дърпат назад, без дори да го осъзнавате

Със сигурност на първо четене мнозина от вас ще кажат, че нямат нищо излишно в портфейла си.

портфейла
Те ви дърпат назад, без дори да го осъзнавате

Ако обаче се загледате малко по-обстойно, със сигурност ще се съгласите, че държите доста излишни неща в портфейла си.

Оказва се обаче, че всички тези снимки, бележки от платени сметки, чужди визитки и какво ли още не, не ви носят нищо добро. Дори напротив. В този ред на мисли има някои неща, които не само е препоръчително, а направо е задължително да махнете от портфейла си, ако не искате да ви дърпат назад.

Дори самите вие ще забележите, че след като изхвърлите тези неща от портфейла си, ще привлечете късмета на ваша страна и ще се радвате на повече пари.



Ето кои са дреболиите, които задължително трябва да изхвърлите от портфейла си:

Касови бележки
Ако и вие имате навика да трупате касовите бележки в портмонето си, трябва да сложите край на това. Задължително ги изхвърлете или пък най-малко ги събирайте на друго място, но не и в портфейла си. Според фън шуй специалисти сметките, пък било то и платени, ви дърпат назад.

Билети от градския транспорт
Мнозина имат навика, след като си платят билетчето в градския транспорт да го приберат в портфейла си. Те естествено не го изхвърлят веднага щом слязат от автобуса, трамвая, тролейбуса или метрото, а си остава да си стои в портмонето. Същото важи и за билети от театър, концерт или пък кино. Истината е, че всички тези билети гонят парите от вас. След като знаете истината, едва ли бихте допуснали още веднъж тази грешка.

Чужди визитки
Портфейлите на някои хора са пълни с чужди визитки. Те обаче са едно от нещата, на които мястото определено не е в портфейла. Това е така, защото чуждите визитки могат да изтеглят от енергията ви. Не се изненадвайте, ако напоследък все по-често се чувствате така, сякаш са ви изцедили, макар и да няма видима причина.

Неактивни карти и банкноти
Много от вас държат в портфейла си банкнота от минали времена, за която си мислят, че им носи късмет и пари. Истината обаче е точно обратната. Оказва се, че неактивните банкноти и банкови карти не само, че не ви помагат, а дори ви вредят. Те отблъскват както късмета, така и парите от вас. Със сигурност не бихте повторили тази грешка.

Рецепти за лекарства
Те също нямат място в портмонето ви, особено ако са просрочени. Според фън шуй специалисти, те биха могли да забавят процеса на оздравяване. Освен това парите от портмонето ви ще отлетят за медикаменти, пише trafficnews.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.