Тези вещи привличат позитивна енергия към дома ви

0
277

Освободете се от всичко ненужно

Специалистите по фън шуй, са категорични, че ако искате да привлечете позитивна енергия към дома си, трябва да сте наясно с някои основни принципи.

дома
Освободете се от всичко ненужно

За да внесете хармония, щастие и позитивна енергия в дома си, несъмнено трябва да спазвате някои основни правила. Те със сигурност действат, без значение дали вярвате във фън шуй или не.

Имайте предвид, че ако занемарите дома си и го претрупате с ненужни вещи, няма как да се радвате на хармония. Дори напротив, той ще се превърне в магнит за негативната енергия. В този ред на мисли не се чудете, ако в последно време ви застигат какви ли не неприятности.

Всичко това иде да рече, че е крайно време да вкарате в ред дома си. Изхвърлете всички ненужни вещи. Не пазете нещата, само защото може би някога ще ви потрябват. Един от основните принципи на фън шуй сочи, че ако не сте използвали дадена дреха или вещ повече от 2-3 години, нямате нужда от нея. В такъв случай най-добре да я подарите или да я изхвърлите в коша.



Именно ненужните вещи „произвеждат“ отрицателни вибрации, които оказват негативно влияние дори и върху самите вас. Те ви карат да се чувствате уморени, претоварени и неактивни.
Ако пък имате желание да напуснете дома си, това е сигурен знак, че негативната енергия е взела превес.

Добрата новина е, че всичко това е поправимо. Разбира се нужно е да положите труд, но пък ще си струва. Ако искате животът ви да потръгне във всички възможни аспекти, то тогава дайте всичко от себе си, за да настроите жилището си на положителна вълна.

Запомнете, че нито едно пространство не живее без енергия. Това каква ще бъде тази енергия обаче зависи изцяло от самите вас. Не само трябва да почистите дома си от вехтории, а и да го изпълните с вещи, които привличат положителната енергия на ваша страна.

Ето кои са вещите, които привличат положителната енергия:

– Стъклени повърхности, които символизират природното начало;
– Банкноти, които задължително трябва да бъдат поставени в стъклен съд с черен цвят;
– Дървени и земни нюанси, позиционирани в центъра на стаята;
– Ако окачите портрет на възрастен мъж, той ще привлече дълголетието към дома ви;
– В случай, че искате да ви потръгне в кариерен план, то трябва да окачите в хола си картина с водопад;
– Картината с огнени оттенъци пък ще ви донесе уважение в обществото;
– Пейзаж със зелени дървета символизира изобилие;
– Изображенията на феникс чертаят ясен път в живота, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.