Тенис фурията Виктория Томова: Няма да стана като Сесил Каратанчева!

0
760

Виктория Томова се надява, че ще може да играе вечно за България!

От една година насам Виктория Томова е първата ни женска ракета. Тя детронира Цвети Пиронкова, която години наред беше окупирала тази позиция.

Виктория Томова
Виктория Томова не иска да бъде национална предателка

Вики постигна върха на своята кариера на „Уимбълдън“ преди дни, когато се изправи срещу Серина Уилямс и успя да й вземе цели 5 гейма (1:6, 4:6). Това засега е най-големият успех на 23-годишната хубавица.

Целите на Виктория Томова оттук нататък са много високи. Тя иска да върви само нагоре и възможно най-скоро да влезе в топ 100.

Жертвите, които е направила, за да стигне дотук, не са малко. Положението от финансова гледна точка й е тежко, тъй като сама си покрива всички разходи за турнирите – самолетни билети, хотели и т.н.



„Всичко сама си правя, нямам спонсори. Трудно е финансово, но се надявам скоро да почне да ми се отплаща.“ – сподели Вики пред камерата на „Събуди се“ по Нова телевизия.

Тя не иска да играе за друга страна, въпреки че така ще си облекчи финансовото положение. Надява се да успее под българския флаг.

България също се надява да не се стигне дотам, защото вече имаме горчивия опит на Сесил Каратанчева. Няколко години се състезава за Казахстан и тотално пропадна кариерата й.

Вики Томова е много амбицирана да успее. Тя няма почти никакъв личен живот, но все пак има гадже, с което е от 4 години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.