Годежът на Джъстин Бийбър шокира Селена Гомес!

0
600

Джъстин Бийбър вече е сгоден мъж!

Певецът Джъстин Бийбър израства като мъж. От несериозен хлапак той се превърна в човек, готов да създаде семейство.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин
Джъстин Бийбър е луд по Хейли Болдуин

Именно за това говори фактът, че се е сгодил за гаджето си. Хейли Болдуин му е казала „да“ на Бахамските острови, когато двамата са вечеряли в ресторант, съобщават TMZ и Daily Mail.

Тийн идолът е помолил чрез охраната си присъстващите в ресторанта да изключат звука на своите телефони, за да направи възможно най-романтично предложението си. Всичко е било перфектно и избраницата му се е съгласила на драго сърце.

Хейли е дъщеря на актьора Стивън Болдуин и племенница на звездата на киното Алек Болдуин. Тя работи като манекенка и е само на 21 г.



Все пак годежът й с Джъстин Бийбър е изненада, тъй като двамата са заедно едва от един месец. Очевидно обаче са убедени, че са един за друг.

Това е истински шок за Селена Гомес, която беше с певеца години наред, но той така и не й предложи брак. Сега, след само месец с Хейли Болдуин, вече е сгоден.

Очаква се сватбата да бъде догодина и да бъде една от най-пищните в историята. Двамата са лудо влюбени и нямат търпение да станат семейство, правейки си един куп дечица.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.