Нов индийски хороскоп разкрива съдбата ви (VI част)

0
325

Ще останете впечатлени от точността му

В последната част на точния индийски хороскоп ще ви разкрием какво разкрива той и за последните няколко зодии.

индийски хороскоп
Ще останете впечатлени от точността му

Ето какво гласи новият индийски хороскоп за представителите на тези зодии:

23 октомври – 5 ноември – Биволица
Хората, родени под знака на тази зодия, са много ярки и независими личности. Славата и успехът са нещата, които заемат първо място в живота им. Готови са да се трудят неуморно, докато не постигнат целите си и не станат най-добрите в своята област. И все пак семейството също е важно за тях. Те се нуждаят от подкрепата на близките си хора.

6-18 ноември – Тигър
Според точния индийски хороскоп представителите на тази зодия, са най-целенасочените и амбициозни хора. Те могат да не се хранят и да не спят, докато не постигнат целта си. Когато получат желаното обаче често пъти губят интерес и се преориентират към нещо друго. Проявяват непоследователност към близките им хора в личния живот. Биха улеснили до голяма степен живота си, ако успеят да намерят баланса.



19 ноември – 1 декември – Елен
През целия им живот им се налага да избират между духовното и материалното, но винаги залагат на второто. На пръв поглед изглеждат много весели и оптимистични хора. Това се дължи на желанието им да споделят положителните си емоции с останалите. Не че и те като всеки друг нямат неприятни изживявания…

2-14 декември – Сърна
Това, което ги отличава от останалите е тяхната амбициозност. За тях е от особена важност да се развиват и постоянно се опитват да се усъвършенстват. Винаги получават онова, което пожелаят благодарение на силната си воля. Не понасят интриги. Винаги комуникират открито дори с представителите на срещуположния пол. Половинката им трябва да ги привлича не само външно, а и вътрешно.

15-27 декември – Леопард
Много общителни и комуникативни личности. Те могат да се впишат във всеки отбор и да се развиват във всеки бизнес. Успяват да вдъхновят всеки, тъй като са изпълнени с множество идеи. С тях определено би ви било интересно да общувате. Много са лоялни и са отдадени на приятелите си. Винаги са готови да се пожертват в името на другите.

28 декември – 10 януари – Горила
Това, което отличава хората от този знак, са завидният им кураж и решителност. Винаги имат мнение по всеки един въпрос и остават докрай верни на идеалите си. Поради факта, че са доста консервативни, залагат само на един партньор за целия си живот, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.