Ева Лонгория показа бебето си (ФОТО)

0
533

Актрисата се снима с рожбата си без капка грим

Красивата актриса Ева Лонгория, известна на българските зрители от сериала „Отчаяни съпруги“ стана майка.

Ева Лонгория
Актрисата се снима с рожбата си без капка грим

До неотдавна тя бе една от звездите, които заявяваха открито, че не може да си представи да влезе в ролята на родител. Ето, че и този звезден миг в живота й дойде. Очевидно Ева Лонгория вече е променила мнението си, тъй като от кадъра, който публикува със сина си, лъха изключително много нежност и любов.

Очевидно, когато срещнеш подходящия човек, той автоматично променя визията ти за живота.
Преди по-малко от месец Ева Лонгория и нейният любим посрещнаха на бял свят своя
плод на любовта – синът им.

Актрисата роди момченце от съпруга си Хосе Антонио Бастон. Наследникът им носи името Сантяго Енрике Бастон. 43-годишната актриса и нейната половинка не можаха да скрият радостта си от щастливото събитие. Те не са на себе си от щастие и все още не могат да повярват как едно такова малко същество може да изпълни живота ти със смисъл, а дома ти – с уют и топлина.



Към днешна дата и двамата са убедени, че именно това е било нещото, което им е липсвало. Сега не биха могли да кажат, че не са щастливи, дори напротив.
Пред списание „Ола“ двамата съпрузи заявиха, че са изключително благодарни на Господ, че ги е дарил с тази благословия.

Ева Лонгория не се стърпя и се похвали с бебчето си. Тя сподели умилителен кадър в социалната мрежа Инстаграм. От него наистина лъха много топлина и любов. Само една майка може да разбере какво издава тази снимка. Истинската й същност не може да бъде разбрана от останалите, които не са изпитали тази тръпка.

На въпросния фотос красивата актриса е прегърнала малкия си син в халата си. Ева Лонгория е без капка грим, а от кадъра се вижда, че е повече от щастлива. Освен това от нея като че ли лъха спокойствие.

Припомняме, че Ева Лонгория и мексиканският медиен магнат Хосе „Пепе“ Бастон се врекоха във вечна вярност преди две години. Това е първото дете за актрисата, но не и за нейния съпруг. Той вече има три деца зад гърба си – близнаците Мариана и Хосе, които са на 14 години и 22-годишна дъщеря на име Наталия.

И трите деца са плод на любовта му с бившата му съпруга – Наталия Есперон, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.