Вижте какво издават пръстите на ръцете ви

0
346

Ще се изненадате колко много разкриват за вас

Дори и през ум не ви е минавало колко много могат да издадат за вас пръстите на ръцете ви.

пръстите
Ще се изненадате колко много разкриват за вас

Едва ли има човек, който се вглежда ежедневно в пръстите си. Е, ако не сте го правили досега, то е добре да го направите поне веднъж, за да установите какви са вашите пръсти и какво издават те за вас.

Това е един от методите, чрез който можете да разберете много за личностните качества, силните и слабите ви страни, както и за съдбата ви.
Обърнете внимание на всеки един от пръстите на ръцете си – можете да сте повече от сигурни, че те са уникални.

Те са коренно различни за всеки един човек, тъй като всеки има своята съдба, която се различава от тази на другия. Знаете ли, че съдбата ви се определя още преди да сте се родили – в осмата седмица от бременността? И тя остава за цял живот.



Тук е мястото да посочим, че пръстите се делят на пет основни типа, съдейки по върховете им – квадратни, конусовидни, закръглени, лопатообразни и заострени.

Ако вашите пръсти са с квадратна форма, то това издава, че вие сте реалисти, изключително сериозни и целенасочени личности. Животът ви несъмнено може да бъде определен като успешен. За вас съдбата е отредила да правите пари с лекота и винаги да постигате най-високите цели. Това, което ви спасява от сериозните препятствия по пътя ви, е вашият борбен дух.

В случай, че имате закръглени върхове на пръстите, това издава, че вие сте весел и оптимистично настроен човек. Способни сте да се приспособите завидно бързо с всяка една промяна в живота ви. Винаги следвате принципа, че в крайна сметка всичко ще свърши добре. И нещата наистина ви се получават точно така.

Конусовидните върхове на пръстите, са притежание само на истинските щастливци. Вие притежавате всички качества, които са нужни на един лидер. Умеете да насърчите до такава степен подчинените си, че да ги накарате да дадат на макс всичко от себе си, при това да то правят с удоволствие. Никак не е случайно, че винаги попадате в центъра на прожекторите.

Заострените върхове на пръстите издават, че притежателят им е голям късметлия. Трябва да знаете, че те са едни от най-рядко срещаните пръсти и поради тази причина се явяват нещо като талисман за притежателя си. Късметът винаги е на ваша страна, а нещата в живота ви се случват леко и плавно.

Лопатообазните върхове на пръстите издават, че сте много динамичен, умен, начетен, амбициозен и активен човек. Вие никога не се уморявате и не се предавате. Обожавате новите изпитания, тъй като те са вашият начин да се докажете, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.