Така се правят неустоими свински пържоли с хрупкава коричка (топ вкусотия)

0
570

Тези свински пържоли с хрупкава коричка са любими на малки и големи

Предлагаме ви рецептата за фантастични и наистина неустоими свински пържоли с хрупкава коричка. Топ вкусотия са и няма човек, който да не ги е харесал. Направо ще изцвилите от кеф като ги вкусите.

свински пържоли с хрупкава коричка
Не можете да устоите на тези свински пържоли с хрупкава коричка

Трябват ни четири свински пържоли, четири яйца, две чашки с хлебни трохи, няколко стръка магданоз, четири скилидки чесън, половин четвърт чаша настърган пармезан, олио или зехтин, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си разбием яйцата в една купа. Отделно си смиламе хлебните трохи, заедно с магданоза и чесъна като също ги поставяме в друга купа заедно.

Отделно си приготвяме и настъргания пармезан. Загряваме си хубаво един тиган и си сипваме в него зехтинче или олио.



Пържолите си ги овкусяваме с черен пипер и сол на вкус, а после всяка една от пържолките си я оваляме хубаво в настъргания пармезан. После я потапяме в яйцата, а накрая и в сместа от хлебните трохи.

Месцето след това си го запържваме добре на тиганчето от всички страни, за да получи онази красива и апетитна златиста коричка. Горе-долу ги пържим по около 6-7 минутки от всяка страна.

Сервираме си ги още горещи на трапезата с гарнитура от салатка по желание, картофки, ориз или каквото ви душа иска и каквото обичате да си хапвате.

Много вкусни стават, а коричката им е наистина хрупкава и придава невероятно усещане на сетивата.

И в класен ресторант няма да откриете такива пържолки, а са супер лесни. Между другото, може да пробвате рецептата и с пилешко месо.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.