Голям гаф с президента на Хърватия след финала на Световното: Путин и компания се изложиха!

0
363

Колинда Грабар-Китарович видя отблизо какви „големи кавалери“ има на подиума, едва ли ще го забрави някога!

Снощи Франция надделя над Хърватия с 4:2 и завоюва втората си световна титла. След финала делегация от висшестоящи личности слезе на терена, за да връчи медалите и титлата.

Колинда Грабар-Китарович бе унизена след финала

Сред тях беше и хърватският президент Колинда Грабар-Китарович. Тя се отличава с това, че е много привлекателна външно за поста, който заема.

И тогава се получи голямата издънка. Заваля дъжд, при което Владимир Путин, президентът на ФИФА Инфантино и останалите делегати веднага си сложиха чадър над главите, но за Колинда нямаше.

Господата се проявиха като крайно лоши джентълмени, оставяйки дъждът да навали хубаво единствената дама сред тях. Редно беше някой да й отстъпи своя, но не видяхме подобна проява.



Чак накрая хърватският президент получи чадър, но вече се беше хубаво накомрила. Нещо, което надали е останало незабелязно от нея.

Иначе Колинда Грабар-Китарович се отличава не само с красотата си, но и с поведението си. Тя направи впечатление с освободеното си държание и че постоянно разговаряше с футболистите като с приятели.

В крайна сметка президентът не издаде своите истински емоции, защото непрекъснато се усмихваше, а отборът на Хърватия загуби. На всичкото отгоре накрая й изляха студен душ – буквално.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.