Ето как да оформите зоната на любовта според фън шуй

0
240

Тази част от дома трябва да е много уютна и чиста

Всеки е наясно с това, че фън шуй е древно китайско учение, свързано с организацията на околното пространство в съответствие с потоците на Чи енергията.

фън шуй
Тази част от дома трябва да е много уютна и чиста

Фът шуй учи, че за да бъде един човек щастлив и успешен, нещата в дома му трябва да бъдат подредени по правилния начин. Това означава, че трябва да се обърне нужното внимание на всяко едно кътче в жилището.

В следващите редове ще ви разкрием как да подредите зоната на любовта според фън шуй.
Смята се, че тази зона трябва да е разположена в югозападната част на жилището. Тя е отговорна не само за страстта помежду ви, а и за семейното благополучие като цяло.

Правилната организация на това пространство не само ще укрепи отношенията между членовете на семейството, а и ще привлече любовта в живота на онези, които все още не са открили половинката си.



Запомнете, че според фън шуй тази част от дома не само трябва да е уютна, а и винаги да бъде чиста. Имайте предвид, че ако почти не се грижите за зоната на любовта, то ви очакват сериозни проблеми в брака.

Изберете мебелите така, че всеки от тях да си има своята половинка – например две табуретки, два стола и така. Всичко трябва да е по две, тъй като любовта е за двата. Тя символизира взаимните чувства, които изпитвате един към друг с партньора.

Постарайте се около леглото ви да има колкото е възможно повече неща, които са по двойки. Например две възглавнички, две нощни лампи и др.
Имайте предвид факта, че благоприятно влияние на зоната на любовта оказват стихиите , Земя и Огън, докато Вода и Метал само ще й навредят.

Именно поради тази причина е добре да се постараете в тази зона да няма метални предмети, нито пък вода.
Това означава, че трябва категорично да забравите за вазите с цветя, както и за декоративните фонтанчета. Запомнете, че в зоната на любовта нямат място и живите цветя, тъй като те също се нуждаят от вода.

За сметка на това можете да заложите на картини с цветя. Те ще окажат положително въздействие върху чувствата ви.
В случай, че бихте искали любовта ви да е страстна, най-добре би било да заложите на картини с божури. Ако пък не ви достига топлина и нежност, изберете картини с рози.

Имайте предвид, че олтарът на любовта в никакъв случай не трябва да е разположен в банята или тоалетната. Вероятно сте наясно с факта, че водата отмива всичко, в това число и чувствата ви. Не е удачен вариант и ако зоната на брака е в близост до кухнята, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.