Ето как реагира всяка една зодия на скандалите

0
242

Бъдете особено внимателни и стойте далеч от свадите

Докато при някои двойки скандалите са ежедневно явление, то при други това е рядкост.

скандалите
Бъдете особено внимателни и стойте далеч от свадите

Ако искате да сте наясно как реагира всяка една от зодиите на скандалите, можете да получите отговор на този въпрос в следващите редове.

Няма никакво съмнение, че всяка една зодия има своя начин, по който се държи при възникването на скандалите. Дали ще бъдете застигнати от ледено мълчание или пък от истерични крясъци, можете да разберете в следващите редове.

Някои от представителите на зодиака избухват въпреки търпението си, докато пък други просто затръшват вратата след себе си и хукват да бягат далеч от скандалите.



Така например представителите на огнената зодия Овен, са страстни почитатели на скандалите. Това, което трябва да знаете е, че каквато и да е причината за свадата ви, те винаги ще са прави, а вие – виновни. Дори след като нещата се поуталожат, те рядко биха признали, че грешката е тяхна.

В никакъв случай не подхващайте скандал с Телец. Колкото и да сте ядосани, представителите на тази зодия ще избухнат и просто ще ви игнорират. По-добре е да изчакате бурята му да отмине и едва след това да се опитате да поговорите разумно с тях.

Близнаците предпочитат да стоят далеч от драмите. Те ненавиждат конфликтните ситуации и обясненията на висок тон. Ако се опитате да им държите сметка викайки и искайки обяснения на висок тон, те веднага ще напуснат стаята.

Ракът ще се опита да ви успокои с благ тон и мили думи, тъй като той също не е почитател на скандалите.

Царствената зодия Лъв пък решават конфликтите с леден тон, без викове и крясъци. Не понасят обидни думи, но пък за сметка на това могат да ви сравнят със земята с равния си тон, без дори до повишават октава.

Девите са доста обидчиви и докачливи, но не обичат да крещят. Те приемат дори и критиката с благ тон като огромна обида.

Везните първо ще се опитат да надвикат крясъците ви, а след това с благ тон да потърсят диалог с вас и да изложат аргументите си.

Скорпион
Тази зодия са едни от най-големите почитатели на скандала. Те дори са способни да се заяждат, за да предизвикат такъв. В крайна сметка обаче вие ще излезете виновни за всичко.

Стрелец
Те могат да намерят повод за скандал дори и в най-малкото недоразумение. Ако продължавате да дуднете, ще избухне.

Козирог
Те рядко повишават тон. По-скоро биха ви оставили да се надвиквате, без да реагират по какъвто и да било начин.

Водолей
Те ще се затворят в себе си и няма да ви отвърнат. Ако обаче прекалите, ще ви сринат със земята само с едно отваряне на устата.

Риби
Ако ги нападнете в отговор ще получите сълзи и плач. Те са изключително чувствителни на високия тон и обидите, пише blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.