Само 2 месеца след сватбата: Меган Маркъл вече показа рогата си!

0
382

Меган Маркъл много бързо успя да шашне в негативен аспект Острова!

Изминаха едва 2 месеца от сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, но новата принцеса вече показва рогата си. Тя се оказа прекалено скъпа дори за кралския род.

Меган Маркъл
Меган Маркъл се показа като доста харчеща жена

Проучване на Daily Mail е установило доста любопитен факт. Съпругата на по-малкия син на принц Чарлз харчи като луда за дрехи. Изданието твърди, че ако продължава в този дух, до края на годината мулатката ще е изхарчила цял милион евро само за облекло.

Само при посещението си в Ирландия, което беше скоро, Меган Маркъл е носела дрехи на стойност 31 570 евро. Това бие всички рекорди в двореца.

За сравнение Кейт Мидълтън има изхарчени за дрехи 134 172 евро през 2017 г., а година по-рано е изхарчила 112 750 евро. Суми, които изглеждат нищожни редом до новата жена на Хари.



Очевидно Катрин умее да живее доста по-скромно от Меган. Факт, който за пореден път поставя под съмнение избора на принц Хари.

Всеизвестно е, че Маркъл бе приета много зле от кралската фамилия. Тя е по-голяма на години от принца, не е британка, като дори е мулатка, няма синя кръв и има развод зад гърба си. Все причини, които карат кралица Елизабет Втора да не харесва новата си снаха, но внукът й явно е луд по тази жена.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.