Мария Игнатова и Димитър Рачков уточниха правилата, по които ще останат заедно!

0
286

Мария Игнатова и Димитър Рачков пак са двойка, но с определени изисквания!

Раздялата на Мария Игнатова и Димитър Рачков вече е в историята, защото двамата отново са заедно. Те го потвърдиха пред в. „Шоу“ и са много щастливи от този факт.

Мария Игнатова и Димитър Рачков
Мария Игнатова и Димитър Рачков ще трябва да направят сериозни компромиси във връзката си

Само че има определени неща, които трябва да се спазят, ако искат да останат все така заедно. Това са компромиси и от двете страни, които няма да бъдат лесни.

Мария поставила условие на Рачков да спре с голямата си ревност. Той бил като луд, когато я видел с друг мъж на улицата, което съсипвало връзката им.

От своя страна Митко искал от нея да му роди дете. Той жадувал най-после да станат истинско семейство, а не да живеят като обикновени гаджета.



На тв водещата ще й бъде доста по-трудно да спази изискването на актьора. Причината е, че тя имала страх от бременност и раждане, причинен от последното й такова състояние.

Преди около десетилетие Мария роди единственото си до този момент дете Виктор. Бременността й и раждането тогава били толкова тежки, че тя се заклела пред себе си никога повече да не се подлага на това.

Вики се появил на бял свят по-рано и бил сложен в кувиоз. Майка му също много трудно се възстановила, като дори имало опасност за живота й.

Все пак всичко се разминало тогава и днес актрисата си има едно прекрасно момченце. Дали ще се сдобие с ново дете, предстои да разберем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.