Тази зодия я наричат „адвокат на дявола“? (Досетихте ли се коя е)

0
374

Тази зодия няма тотемно животно

Тази зодия я наричат още „адвокат на дявола”. Според астролозите тотемът ще ни защити от капризите на съдбата. Но този знак няма такъв.

И той не прави подобна защита.Досетихте ли се, че става въпрос за зодия Везни.

зодия
Тази зодия е „адвокат на дявола“, сн. Фейсбук

Те имат само едно животно, което се счита за техен символ и това е пчелата. Защото този знак е усърден и организиран също като нея.

С представителите на знаците Лъв, Близнаци, Водолей и Стрелец Везните могат да изградят не само приятелски отношения, но и стабилно семейство.



В отношенията с другите Везните винаги се стремят да ги изслушат и да предложат решение. Въпреки че се отличава с някаква нерешителност.

Ако се спори около тях, представителите на този знак предпочитат неутралната позиция и да потушат конфликта.

Без да преминат на никоя страна. Заради което този знак е наричан също „адвокат на дявола”.

Позитивното отношение и естествената чувствителност позволява на Везните лесно да печелят околните и съчувствието им. Ето защо този въздушен знак винаги има приятели.

От друга страна естествената срамежливост на тази зодия не им позволява да откажат на другите. Те се стремят да угодят на всички, което често е невъзможно.

Но и те могат да бъдат разстроени и разгневени. В бурята на емоцията си могат да излеят цялата си душа. В този случай трябва да изчакате да отшуми яростта им.

Везните много бързо възстановяват самоконтрола си и често съжаляват, че са избухнали.

Везните не таят илюзии и не вярват в любовта от пръв поглед. Но оценяват чувствата, домашния комфорт, топлината. Търсят партньор, с който да изградят дългосрочни и хармонични отношения.

Жена, родена под знака на зодия Везни, е мечта за всеки мъж.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.