Месечен хороскоп за август 2018 – Овен и Телец

0
383

Онези, които не са били особено щастливи в любовен план, ще претърпят промяна

Август е месецът, който мнозина свързват с летния отпуск. Ако и вие се питате какво ви очаква през август, то точният месечен хороскоп може да ви даде отговор на този въпрос.

месечен хороскоп
Онези, които не са били особено щастливи в любовен план, ще претърпят промяна

Според августовския месечен хороскоп работата през този месец няма да е особено задоволителна. Положението на Венера в знака на Везни ще увеличи силата на лятото. Благодарение на тази планета голяма част от вас най-накрая ще обърнат подобаващо внимание на връзките. Ще дадете всичко от себе си, за да са хармонични.

Ето какво още вещае августовският месечен хороскоп:

Овен
Онези представители на зодия Овен, които не са били особено щастливи в любовен план, могат да очакват положителна промяна през месеца. Най-накрая ще получите възможността да излезете с нов човек. Дори и дългосрочните връзки ще процъфтяват през този месец. Те ще са изключително хармонични, тъй като връзката между партньорите ще се засили още повече. Точно сега е моментът да направите следващата крачка, за която отдавна не ви достига кураж.



Ще имате възможността да научите кои от приятелите ви, са истински и кои само се преструват с цел облага. Онези от приятелите ви, които са фалшиви, не само ще завидят на успехите ви, а и ще се опитат да ви навредят.
Не се оставяйте да ви въведат в заблуда. Нужно е да разрешите този проблем възможно най-бързо, преди да е станало твърде късно.

По отношение на връзките, август се очертава като положителен за представителите на зодия Овен. Ако сте напълно сигурни, че шансът е на ваша страна и сте убедени в правотата си, можете спокойно да проведете спор с шефовете си. Има опасност от дребни наранявания в резултат на невнимание.

Телец
Месец август ще ви донесе така мечтаната стабилност в работата. Августовският месечен хороскоп сочи, че най-добре би било да посветите този период на почивка. Тя със сигурност е заслужена след целогодишната усилена работа. Вие обикновено не пропускате никаква възможност, така че останете верни на себе си. Не се страхувайте от непознатото. Преживяванията, които ще натрупате от посещението на непознати места, ще ви останат спомен за цял живот.

Напоследък сте се концентрирали твърде много върху личния си живот в резултат на което сте пропуснали важни събития на работното ви място. През този месец хармонията, която ще усетите в дома си и във връзката си, ще компенсира стреса от работното място. За щастие ще имате възможността да разчитате на партньорите си. Именно те са тези, които ще ви подкрепят в труден момент.

В случай, че не сте съгласен с някого, не се притеснявайте да му го кажете. Направете го обаче по възможно най-изискания начин. Раздавате усмивки на хората около вас, но вътрешно не се чувствате много добре, защото нещо ви притеснява, пише khoroskop.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.