Месечен хороскоп за август 2018 – Везни и Скорпион

0
364

Не позволявайте да ви водят за носа

Августовският месечен хороскоп сочи, че фактът, че Венера се намира във Везни, ще увеличи многократно влиянието на лятното настроение.

месечен хороскоп
Не позволявайте да ви водят за носа

Благодарение на влиянието, което ще окаже тази планета, ще обърнете сериозно внимание на връзката ви и ще дадете всичко от себе си, за да я превърнете в хармонична. Нещата, които преди са били само планове, сега ще се превърнат в реалност. Единствено по този начин ще можете да изпитате истинско щастие.

Ето какво още вещае августовският месечен хороскоп за всяка една зодия:

Везни
През месец август ситуацията във връзката ви ще е спокойна и доста хармонична. Това означава, че не се налага да правите кой знае какво, най-важното е да успеете да се насладите на дълга романтична нощ за двама.
За необвързаните от вас, шансът да срещнат половинката си в дните до края на месеца, е много голям. Не пренебрегвайте с лека ръка покана за пътуване или парти. Не знаете дали няма да срещнете точно там някой интересен човек, който ще плени сърцето ви.



Опитайте се да откриете нещо положително във всяка една ситуация. Взаимоотношенията ви с колегите няма да са най-добрите през този месец. За сметка на това бихте могли да съсредоточите усилията си върху работата ви. Несъмнено ще останете доволни от задоволителните резултати. Не е изключено да отбележите известен напредък в работата си през този месец.

В никакъв случай не забравяйте за старите си приятели и не ги пренебрегвайте. Опитайте се да им отделите нужното време или поне се срещнете на кафе. От особена важност е да успеете да се успокоите.

Скорпион
Вашият августовски месечен хороскоп сочи, че ако съумеете да организирате ефективно времето си, ви очаква изключително ползотворен период. Сега е моментът да постигнете целите, които сте си поставили в кариерен план. Нужна ви е само още малко работа, за да успеете. Разбира се не забравяйте да си осигурявате и нужната почивка. В противен случай можете да си отворите сериозни здравословни проблеми.

Пасивността в кариерата в никакъв случай няма да ви е от полза. Благодарение на усилията, които сте проявили по-рано, началниците ви няма да ви създават проблеми. През този месец обаче ще ви се наложи да пренаредите приоритетите си. Можете да запазите средното темпо на работа и в дългосрочен план.

Не се подчинявайте, ако виждате, че отсрещния греши. Не позволявайте по никакъв начин да ви използват. Застъпете се за правата си, пише khoroskop.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.