Леенето на куршум не е шега работа! (Методът има срок, който задължително се спазва)

0
1072

Леенето на куршум не може да се прави винаги

Леенето на куршум може да се прави до определено време. Методът не може да се извършва вечно. Има срок, когато той действа срещу уплах.

куршум
Леенето на куршум лекува и редица болести, сн. Фейсбук

Този начин да се изчистим от страха и стреса се прави и до ден днешен.

По българските земи той вече се практикува над 500 години. Този метод се предава през поколенията от уста на уста и то най-вече на жените от фамилията.

Ако не се практикува от дъщери или внучки, тогава може да се предаде на приятелки. Но задължително леенето на куршум се „пада“ винаги на женската част от рода.



Запознатите с него са категорични, че освен срещу страх се използва при обща слабост, безсъние, тревожност, както и при нощно напикаване.

Най-общо това е много древен начин да се прогони стреса от човека, на когото ще се извършва.

Когато леем куршум, парченце олово се разтопява на огън в меден съд, като после се пуска в топла вода. Тогава металът се разпръсква на малки парченца или образува някаква фигура.

Ако отливката на метала е под формата на човек, тогава някой ни е изплашил. Фигурката на животно ли е, тогава то е причината за нашия страх.

Доста често се налага процедурата да се повтори многократно.

Спецовете в окултното обаче предупреждават за едно. Леенето на куршум не трябва да се извърши по-късно от 40-тия ден, в който е станала случката, предизвикала силен стрех и уплах.

В противен случай страха „оживява”, категорични са и възрастните жени. Тогава никой няма да помогне на нуждаещия се да се оправи след този неприятен инцидент, алармират те.

Другото важно условие е този, който се подлага на леенето на куршум да има силна вяра.

В оздравяването и в прогонването на стреса вяра трябва да има не само уплашеният човек. А и този, който извършва методът с леене на куршум.

С този способ в миналото се лекували редица болести, като стрес, различни страхови неврози и много  др.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.