Магията на числата ще ви разкрие какво издава вашето рождено число (I част)

0
581

Винаги кроят големи планове за бъдещето и живота като цяло

Колкото и да не вярвате, магията на числата неведнъж е доказвала правотата си.

магията
Винаги кроят големи планове за бъдещето и живота като цяло

Ако искате да разберете какво издава вашата рождена дата, можете спокойно да се доверите на магията на числата. Тя ще ви разкрие не само характера на даден човек, а и неговите професионални качества. Казано с други думи, много неща зависят от деня на раждането му.

Магията на числата или т.нар. нумерология, е основана на вярата в свръхестественото влияние върху човешката съдба. Вярва се, че тя е комбинация от определени числа. Освен това нумерологията е най-старата наука.

Ето какво издава денят, в който сте родени според магията на числата:



Хората, родени на 1, 10, 19 и 28, са под влиянието на Слънцето

Те са целенасочени и изключително практични. Винаги кроят големи планове за бъдещето и живота като цяло.
Създадени са да успяват, в ума им винаги се върти нещо ново, с което да се захванат. За тях е изключително трудно да работят в подчинение. Обожават да бъдат под светлината на прожекторите и цялото внимание да е насочено към тях. От тези хора могат да излязат много добри говорители или мениджъри, тъй като притежават отлични организационни умения.

Силната им амбиция ги движи напред, а невероятния механизъм за защита им помага да оцеляват по трудния път към успеха. Те са и доста сантиментални, но това невинаги е забележимо за лидерската им природа. Въпреки, че са създадени да ръководят, те също се нуждаят от одобрение и потвърждение, че са на прав път. Най-много се радват, когато ги получат от близките им хора.

Имат изключително силна харизма и са много популярни сред представителите на противоположния пол. Тези хора се отнасят изключително отговорно към родителите си. За тях е от особена важност да са в добри отношения с баща си, в противен случай се чувстват несигурни.

Хората, родени на 2, 11, 20 е 29, са под влиянието на Луната

Магията на числата сочи, че за тези хора е от огромна важност партньорството. По природа те са миротворци, меки, доверчиви и чувствителни хора, които са с изключително голям творчески потенциал.
По своята същност, те са романтични, бавни, нежни и емоционални. Много добри събеседници са и за разлика от мнозина, не само ще ви изслушат внимателно, а и ще ви дадат ценен съвет. Те сякаш имат вродено предразположение към психологията.

Притежават невероятното умение да усетят настроението на отсрещния човек отдалеч. За тях не представлява абсолютно никаква трудност да се интегрират в какъвто и да е екип или общност. За тяхно огромно съжаление идеите им трудно се реализират без външна помощ. Основният им недостатък е, че им липсват лидерски умения, за да осъществят бързо и независимо идеите си, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.