Магията на числата ще ви разкрие какво издава вашето рождено число (II част)

0
320

Имат нужда от честа промяна, за да са в кондиция

Както вече споменахме в първата част на този материал, магията на числата предопределя до голяма степен не само характера ви, а и живота ви като цяло.

магията
Имат нужда от честа промяна, за да са в кондиция

Какво още издава магията на числата за вашата рождена дата, можете да научите в следващите редове:

Хората, родени на 3, 12, 21 и 30, са под влиянието на Юпитер

От тези хора стават изключително добри учители. Те се справят отлично с преподаването както на малки деца, така и на възрастни хора. Притежават много големи интелектуални способности. Именно те им позволяват да проникнат в дълбината на всяко нещо и да го разберат. Всичко това при тях се случва с лекота.



Едно от заниманията, които обичат е да изучават различни науки. Както вече споменахме, те умеят да предават знанията си по отличен начин, било то професионално или аматьорски.
Дисциплината и реда при тях, са закон. Те са духовни, щедри и доста отворени към новостите хора. Също като хората, родени под знака на слънцето, трудно работят в подчинение.

Хората, родени на 4, 13, 22 и 31, са под влиянието на Раху
Това, което отличава тези хора според магията на числата е, че те винаги са наясно какво и на кого да кажат и съответно какво и пред кого да премълчат. Имат отлична интуиция, то ако не се вслушват в нея, животът им става доста труден. Раху оказва влияние върху психическия компонент, което означава, че ръководи дори и мислите им.

За родените на тези числа, материалната страна е от особена важност. Тези хора са изключително бдителни. Те могат да постигнат отлични материални резултати за раз време. Казано с други думи, те са истински революционери. Идват, за да разбият стереотипите и да изградят нови пътища.

Те не са от тези, които търсят лесен начин за победа, а се борят докрай. Обикновено не се вслушват в съветите, които им дават околните и правят всичко по своему. Вътрешно са много чувствителни, сантиментални и уязвими. Разполагат с невероятен творчески потенциал.

Хората, родени на 5, 14 и 23, са под влиянието на Меркурий

Тези хора се радват истински на удоволствието от движението. Те много обичат, когато имат задачи за вършене и винаги си изготвят предварителни планове, за да не пропуснат нещо. Изключително активни и мобилни са, но в същото време са и доста предпазливи. Многостранни, универсални, любопитни личности, които се обучават изключително лесно. Имат потенциал за работа и са наясно с психологията на общуване.

Винаги са в готовност да направят компромис и са дипломатични, но не трябва да се прекалява с търпението им. Те в никакъв случай не посвещават целия си живот само на едно нещо. Много им е трудно, ако се наложи да се заседят на едно място за по-дълго време и да правят едно и също нещо. Това, което ги държи в кондиция, е честата промяна, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.