Магията на числата ще ви разкрие какво издава вашето рождено число (III част)

0
211

През целия си живот тези хора се стремят към независимост

Вероятно вече си давате сметка до каква степен магията на числата ръководи живота ви.

магията
През целия си живот тези хора се стремят към независимост

Датата на раждане не е никак случайна. В следващите редове ще ви разкрием какво издава магията на числата, както и голямата степен, до която предопределя живота ви.

Ето какво издава магията на числата за вашата рождена дата:

Хората, родени на 6, 15 и 24, са под влиянието на Венера



Хората, родени на тези дати възприемат заобикалящия ги свят изключително емоционално. Имат много мека енергия, привлекателни са, естети са и обожават красотата и комфорта във всичките им измерения. Те са творчески личности и са изключително талантливи. Способни са да украсят всичко и да вдъхнат живот дори и на най-мрачното място. Винаги се обличат красиво и с вкус. Много са атрактивни и секси. Основното, към което се стремят, е материалното благополучие. Създават невероятно семейство и имат много приятели. Доста са взискателни. Притежават силна интуиция и винаги усещат отдалеч фалша и лицемерието.

Хората, родени на 7, 16 и 25, са под влиянието на Кета
През целия си живот тези хора се стремят към независимост. Притежават невероятни идеи и имат доста различно мислене. За разлика от мнозина, са изключително внимателни. Колкото и да се опитвате да докажете правотата си пред тях и да им обяснявате, няма да успеете. В крайна сметка те винаги ще направят нещата по своя начин.

Обожават моментите, в които остават сами, както и пътуванията. Не са безразлични към природата. Никога не делят хората на добри и лоши, бедни и богати или каквито и да било други разделения. Отворени са към духовната страна на живота. Истински мечтатели са и имат богато въображение. Малко са разсеяни и са склонни към самота.

Хората, родени на 8, 17 и 26, са под влиянието на Сатурн
За разлика от мнозина, те успяват да вземат под внимание всички подробности, когато се захванат с нещо. Добри лидери и бизнесмени са и могат да управляват с лекота големи предприятия.

Тези хора са доста търпеливи, но в сърцата си са непоправими революционери. Често се сблъскват с неразбиране от страна на околните. Само доброто им сърце е обезщетението за техния революционен начин на мислене. Не им е лесно да потърсят помощ от някого и затова обикновено се справят сами с всички трудности.

Хората, родени на 9, 18 и 27, са под влиянието на Марс
Те притежават невероятно силно вътрешно ядро. Невероятни лидери са и никога няма да се обидят. Имат остър ум и конкурентен дух. Именно затова са готови да спорят, докато не докажат своята гледна точка. Имат добре развит защитен механизъм, което означава, че при нужда могат да бъдат бързи и доста агресивни. Чувството за справедливост им е вродено. Личният им живот често пъти наподобява военни действия, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.