Скръбна вест: Един от великите спортни президенти си отиде!

0
605

Житейският път на Серджо Маркионе приключи!

Изключително жестока вест трябваше да научат всички почитатели на „Ферари“ от Формула 1. Серджо Маркионе, който беше президент на клуба дълги години, се е простил с живота си.

Серджо Маркионе
Серджо Маркионе си отиде

66-годишният италианец влязъл в болница за операция на рамото, но състоянието му се влошило рязко и не издържал. Той имал проблеми с простатата и нелечим рак на белия дроб.

Само преди няколко дни Маркионе напусна „Ферари“ поради влошеното си здраве. Трагедията за всички, които обичат клуба, е огромна.

Серджо беше изпълнителен директор на „ФИАТ“ цели 14 години. Той ще бъде почетен подобаващо от служителите си и там.



Бившият президент на „Черните кончета“ е издъхнал в Цюрих, Щвейцария. Там е била извършена операцията, на която не е издържал.

„Серджо Маркионе беше истински мъж и достоен приятел. Вече го няма, за което всички ние тъжим изключително много.“ – каза Джон Елкан, собственик на „ФИАТ“.

Близките на Серджо все още са в шок от случилото се. Очакваше се той да влезе за елементарна операция, а се стигна до смъртта му. Все още не е известно кое точно е довело до гибелта му в операционната.

„Да, той имаше рак и много проблеми със здравето, но никой не ни каза, че ще го изгубим толкова бързо.“ – вайкат се приятелите на италианеца.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.