Майката на Джъстин Бийбър го „зачеркна“ след годежа му!

0
452

Джъстин Бийбър не получи подкрепата на най-близкия си човек!

Годежът на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин не бе посрещнат по най-добрия начин от майката на канадския певец. Пати Малет, която е само на 43 г., подсказва с действията си, че не одобрява решението на сина си и го счита за твърде прибързано.

Джъстин Бийбър и Пати Малет
Годежът на Джъстин Бийбър ще влоши ли отношенията му с майка му?

Само часове след като тийн идолът обяви годежа си, майка му свали от профила си в социалната мрежа информацията, че той е неин син. Това пробуди всеобща изненада и говори, че тя не иска още да става свекърва.

Пати намекна за това и в свое интервю преди месеци, когато каза, че не разбира хората, които твърде бързо прибягват към брака. За нея да се ожениш е нещо, което трябва да бъде обсъдено и обмислено много добре.

Джъстин Бийбър е само на 24 г. и може би от тази гледна точка майка му смята годежа му за твърде прибързан. Тя самата го е родила още като тийнейджърка и го е отгледала сама , поради което знае колко е трудно да имаш семейство на толкова ранна възраст.



Припомняме, че певецът наскоро обяви, че се е сгодил за племенницата на известния актьор Алек Болдуин. Тя е манекенка и явно го прави много щастлив, щом я иска за съпруга.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.