Мис България 2013 вдигна сватба, честито!

0
332

Мис България 2013 е на седмото небе от щастие!

Най-вълнуващия уикенд през своя живот прекара Нанси Карабойчева, която е носителка на титлата Мис България 2013. Тя се омъжи за голямата си любов Добромир Димитров, научи TOPactualno.com.

Мис България 2013
Мис България 2013 танцува със съпруга си

26-годишната хубавица от с. Юнаците вдигна сватба с волейболиста в София. Двамата са във връзка от 2010 г., но едва сега се решиха на тази голяма стъпка.

Годежът им започна преди 5 години, когато блондинката участваше в „Мис България“. Това беше първият и единствен формат на конкурса, който бе направен като риалити шоу.

В едно живо излъчване Нанси каза, че е време с Добчо да се сгодят. Счита се, че тази нейна непринуденост й донесе титлата тогава.



Двамата се познават от тийнейджърските си години. Волейболът ги свързва, тъй като Карабойчева също е тренирала този спорт преди и с Добромир се срещат в залата.

Официалният им годеж стана факт преди година. Чак тогава, 4 години след предложението на Нанси, Димитров се реши да й поднесе годежен пръстен.

Двойката е много щастлива и се очаква скоро да започне опити за деца. Мис България 2013 е прекалено слаба, но да се надяваме, че това няма да й попречи да износи бебе.

Можем само да честитим на Нанси и Добчо, че се намериха и ще продължат живота си заедно!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.