Руска певица изригна срещу българите: Това са хора, които ни мразят!

0
335

Лолита Милявска не харесва българите и стои твърдо зад убежденията си!

Известната руска певица Лолита Милявска изрази огромната си неприязън към българите. Тя самата е свързана с България, тъй като притежава два имота в наши курорти и оттам има наблюдения към хората тук.

Лолита Милявска
Лолита Милявска се оплака от българите

Според нея, хората в България мразят руснаците. Те изпитвали злоба и непоносимост към руските туристи и избягвали да продават имотите си на руснаци.

„Тези хора ни мразят, виждала съм надписи „Да изчистим страната от руснаци“, което не им прави чест. Нивото в България е ниско и затова има санкции срещу руските туристи.“ – изригна Лолита Милявска.

Певицата е известна със скандалните си публични изказвания. На нея й е забранено да посещава Украйна, въпреки че там е родена. Причината е точно тази – да не изтърси нещо, което може да я докара дори до затвор.



Някои руски медии предвиждат, че след думите й за България няма да е нелогично, ако властите у нас също й забранят да посещава страната. Тогава ще се види в ужас, тъй като няма да може да посещава имотите си край нашето море.

Преди време Лолита се оплака от българските си съседи. Тя ги обвини, че я тровят с фекалии, но никой не й обърна внимание тогава.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.