НЕ ходете там: Тези места са прокълнати! (Ето къде се намират)

0
356

Тези места наистина са прокълнати!

Тези места сеят нещастия. Намират се у нас. Не ходете там, съветват специалистите.

места
Царичина е едно от местата, където не трябва да ходите

Едно такова прокълнато место е Царичина. Малкото селце до Костинброд си е живеело напълно спокойно до 1990 година.

Тогава битието на местните хора е нарушен.

Тогава по заповед на Генералния щаб на Българската армия започват разкопки.Операцията се разгръща с пълна мощ и се използва само военна техника.



Но много скоро се случват страшни неща.Свързаните с проекта хора или измират мистериозно, или сами си слагат край на живота.

На местото се появява невидимо енергийно съпротивление.

Нито хора, нито техника може да напредва в разкопките.

Прави се и консултация с Ванга. Малко след това разкопките са прекратени. Днес местото е по-известно като дупката на Царичина.

Местните твърдят, че от него се излъчва необяснима енергия.

Друго подобно прокълнато место е къща в село Мусачево, близо до София. Над нея тегне проклятие. Прозорците й зеят отворени и тя е необитаема. Никой не знае защо е така.

Но който остава да живее и да я закупи къщата, винаги умира. Според някои под него има старо турско гробище, според други в основата на къщата има заровено прокълнато имане.

Видинското село Шишенци също се смята за обладано от духове. Местните твърдят, че когато падне вечерта, в селото се носят странни гласове. Чуват се викове и шепот на мъже, жени и деца.

Те виели като чакали, а се чувало и думкане на тъпани. Според легендата сватбари тръгнали от едно село в друго и по пътя били убити от бандити. И сега душите им още обитават това село.

Българският манастир „Св. Мария” край ботевградското село Липница също сее смърт. Около разрушените зидове и руини къщите са празни.

Защото там хората са починали по много мистериозен начин. Според легендата турска клетва от времето на робството е застигнало това свето место.

И нищо не е в състояние премахне проклятието и до днес.

Според местните манастирът, известен още като Нанковият, е строен в 12-ти или в 14-ти век.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.