Лили Иванова преживя страшен кошмар

0
495

Естрадната звезда изрично пожелала да не се шуми около случая

Оперната прима Лили Иванова преживя страшен кошмар.

Лили Иванова
Естрадната звезда изрично пожелала да не се шуми около случая

От близкото обкръжение на Лили Иванова издават, че случката се е разиграла неотдавна. Нагли апаши са посетили дома й, намиращ се на престижната столична улица „Оборище“.

Обирът е бил извършен в края на месец юни. Случката обаче бива разкрита чак сега, тъй като Лили Иванова изрично настояла да не се шуми около нея. Според мълвата, която се носи, крадците са проникнали в апартамента й през таванските помещения.

Така и не става ясно обаче как апашите са успели да стигнат до тях – не е изключено да са отключили входната врата на кооперацията с помощта на шперц. Другият вариант пък е да са се прехвърлили на покрива на блока от съседна сграда.



След това апашите са се спуснали от тавана с въже на терасата на Лили Иванова и са проникнали в апартамента й. Кражбата се е случила в ранните часове на нощта – около 3.30 ч. след полунощ. Действията на апашите са били заснети от охранителните камери.

За съжаление обаче те не могат да бъдат разпознати, тъй като са взели предпазни мерки – носели са черни маски на лицата си и ръкавици.
Естрадната прима е била в апартамента си по време на обира, но не е усетила какво се случва.

Тя е повикала полицейските служители на Пето РУП около обяд на следващия ден. Именно тогава се събудила от сън и установила, че й липсва определена сума пари, ценни предмети и бижута. Общата стойност на задигнатите вещи възлиза на няколко хиляди лева.

Пред служителите на сектор „Грабежи“ Лили Иванова заявила, че е активирала алармата преди да си легне. Така и не става ясно обаче каква е причината тя да не се задейства при нахлуването на обирджиите в дома й.

Естрадната прима изрично е помолила полицейските служители случката да не попада в сводката, за да не предизвиква нездрав интерес от страна на медиите.
Дръзкият начин, по който обирджиите са нахлули в дома на Лили Иванова наподобява до голяма степен на начина, по който бе ограбена друга звезда – Мира Добрева. Припомняме, че и при нея грабителите са нахлули в дома й, докато е спяла.

Според неофициално потвърдена информация криминалистите подозират, че бандата на столичния крадец Павел Илиев – Пачата е свързана с нахлуването в дома на Лили Иванова. Пачата е обявен за издирване от МВР заради взломна кражба в Слънчев бряг, която е била извършена в първите дни на месец юли, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.