Обрат във връзката на Мария Игнатова и Димитър Рачков

0
566

Мълвата носи, че двойката отново е разделена

Връзката на Мария Игнатова и Димитър Рачков претърпя поредния обрат.

Димитър Рачков
Мълвата носи, че двойката отново е разделена

Запознати издават, че известната двойка отново е разделена. От близкото обкръжение на Мария Игнатова и Димитър Рачков посочват, че новото начало, което сложиха неотдавна, трая едва 35 дни, отбелязва на страниците си в. „Телеграф“.

Новината бе потвърдена и от съседите на известната двойка. Те твърдят, че Мария Игнатова и Димитър Рачков отново не живеят под един покрив. Въпреки това, двамата продължават да поддържат добри отношения.

Клюката носи, че към момента Димитър Рачков преживява нова любовна авантюра. Според мълвата мястото на Мария Игнатова е заето от по-млада от актьора колежка, която също е с рус цвят на косата. По всичко личи, че Димитър Рачков си пада по блондинки.



За момента обаче все още не е ясно дали намеренията му, са сериозни или това е просто летен флирт. Дори и в месеца, в който повечето хора са в отпуск – август, Рачков продължава да работи на пълни обороти. В редки случаи той успява да избяга от служебните си задължения за най-много 2-3 дни.

Отново според клюките, Мария Игнатова също не остава по-назад. Тя пък имала сантименти към бизнесмен, който притежава фирма за интернет доставки. По всичко личи, че блондинката отново е вдигнала доста високо летвата. От близкото й обкръжение издават, че Игнатова иска да започне връзката си на чисто.

Това е и причината, поради която дава всичко от себе си, за да поддържа добро поведение. За разлика от преди, тя не използва всеки свободен миг, за да хукне по барове и заведения. Припомняме, че точно така правеше блондинката при предишната й раздяла с Рачков.

Въпреки разделите и събиранията, които като че ли при Мария Игнатова и Димитър Рачков се превърнаха в нещо обичайно, двойката е в добри отношения.
Запознати твърдят, че актьорът оставил на бившата си изгора апартамент в затворен комплекс в столицата.

Самият той пък се е пренесъл в къщата, която трябваше да се превърне в семейното им гнездо с Мария Игнатова. Понякога дори двойката се прибира заедно. При все, че отново не живеят под един покрив, актьорът проявява кавалерство. Съседи твърдят, че той я вози с автомобила си.

Въпреки честите раздели и събирания, двете момчета на двойката, си остават първи приятели. Двамата дори прекарват дните от ваканцията си заедно. И двете момчета обожават да ходят на гости при майката на Димитър Рачков, която живее в Бургас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.