Научете любопитни подробности за характера си

0
264

Нужно е само да изберете цвете

Едва ли има човек, който не би искал да научи любопитни подробности за характера си.

характера
Нужно е само да изберете цвете

Ако и вие попадате в тази група, то сте на правилното място. В този ред на мисли трябва да отбележим, че едва ли има представителка на нежния пол, която да не обича цветята.

Според специалистите по психология, хората, които не обичат цветя, са изключително лукави. И докато някои жени са като класическата червена роза, то други са като букет от диви цветя. Е, тук е мястото да посочим, че е добре да сте наясно с вкусовете и подробностите на характера на една жена.

За целта е добре да я попитате кое е любимото й цвете. Благодарение на отговора, който ще ви даде, можете да се ориентирате за любопитните подробности от характера й.



Ето какво издава изборът на жената до вас:

Цвете №1
Едва ли си давате сметка каква женственост и сексапил струят от вас. Където и да се появите, в никакъв случай няма да останете незабелязана от представителите на силния пол. Те ви се възхищават открито. В същото време обаче нежните им половинки ви презират по разбираеми причини. Обикновено тези жени имат тесен приятелски кръг, в който се чувстват напълно свободни.

Цвете №2
Тези дами са изключително нежни и романтични. Със сигурност всеки мъж би искал да е близо до тях и да ги прегърне. Тези дами са наясно как да приемат комплиментите, дори на пръв поглед да изглеждат притеснени.

Цвете №3
Вие имате толкова много положителни черти на характера, че е доста трудно да се отличат основните. Няма житейски тест, който да ви накара да сломите глава. Наясно сте, че в каквато и ситуация да попаднете, най-важното е да останете човек. Вие сте изключително красива и добре поддържана жена.

Цвете №4
Вашата усмивка е в състояние да разтопи сърцето дори и на най-големия циник. Обожавате да сте център на вниманието за представителите на силния пол. Преобладаващата част от приятелите ви са от срещуположния пол. На практика обаче малцина са хората, които са наясно какво се случва в душата ви.

Цвете №5
Вие сте наясно с цената си. Още от детските си години сте малка принцеса. Майка ви, ви е научила да сте примирена и да не оценявате хората чрез външния им вид. Преобладаваща част от приятелите ви търсят съвет от вас като от личен психолог. Мъжете са пристрастени към вас. Притежавате страхотен вкус за облекло. Наясно сте как с умерен бюджет да постигнете чудеса в облеклото.

Цвете №6
Вие сте истинска мистерия и доста заплетен пъзел. Много по-трудна сте за разгадаване, отколкото мнозина си мислят. У вас се преплитат огън и лед. Този, който успее да разреши тази мистерия, ще е истински щастлив до вас, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.